Лайм

MONATIK, TAYANNA та солістка The Hardkiss озвучили героїв мультфільму "Тролі 2"

Прем'єра анімації відбудеться 19 березня

Анімаційний фільм "Тролі 2: Світове турне" від DreamWorks Animation представив яскраву команду зірок українського дубляжу. У кожного свій характер і свій власний музичний стиль.

Отже, хітмейкер MONATIK озвучив принца Ді, голосом Юлії Саніної, солістки гурту The Hardkiss, заговорила королева Барб, DANTES (Володимир Дантес) подарував голос королю Тролексу, а TAYANNA - Дикій Діксі.

"Герой припав мені до душі ще під час кастингу. По-перше, Музика! Я обожнюю музику в стилі фанк і часто надихаюсь нею під час створення власного репертуару. По-друге, я дуже люблю Андерсона Пака, який озвучив Принца Ді в оригінальній версії анімації. Дубляж – процес непростий, бо ти маєш повністю перевтілитися в свого персонажа, навіть рухатися, як він. Але це водночас і крутий челендж! Протягом усього робочого процесу мені неймовірно імпонував настрій, музика і пісні героя, адже Принц Ді дарує вітамін D. Для нашої родини анімація "Тролі" - одна з найулюбленіших історій. Ми з синами знаємо напам’ять, мабуть, кожну пісню, що звучить там. Сподіваюсь, діти будуть вражені почувши мій голос у новій частині", - поділився враженнями MONATIK.

Юлія Саніна була в захваті від своєї героїні: "Яка ж вона шалена! Барб – це десь моє альтер-его, вона щиро вірить, що рок врятує світ, і її мета довести це усім навколо. Щоправда, методи обирає дещо брутальні, але згодом розумієш, що, насправді, вона хороша дівчинка, яка просто заплуталась. Зовні моя героїня трохи на мене подібна: яскрава, рішуча і завжди готова до експериментів та нових образів".

Король Тролекс - дебют в дубляжі для співака Володимира Дантеса. Новий досвід подарував безліч яскравих вражень: "Я давно хотів спробувати попрацювати у дубляжі анімації, бо сам обожнюю мультики і дивлюся усі нові релізи. І тут така можливість! Що може бути крутіше, ніж дублювати короля техно?! Тролекс драйвовий, стильний, яскравий, і, що найважливіше, він завжди на позитиві. Правитель дбає про своїх підданих і випромінює добро. Девіз мого героя такий, як і в мене – сім’я, любов і музика. Робота у проекті була справжнім викликом, особливо незвичний для мене вокал. Я викладався на всі 100%. Усіх запрошую у кіно, нехай ритм запалить вас!".

"Я обожнюю працювати з анімацією – це так захопливо! У повсякденному житті ми з сином постійно імітуємо голоси, приміряємо на себе незвичні та цікаві ролі і не пропускаємо жодної прем’єри мультиків. З Діксі у нас багато спільного: вона вольова, талановита і нестримно-смілива дівчина, яка вас точно здивує. А ще вона стильна красуня і надзвичайно обдарована виконавиця кантрі. Зізнаюсь чесно, під час роботи трохи нервувала, адже не знала, чи вдасться налаштувати тембр голосу на потрібну тональність, бо кантрі – непростий музичний стиль. Щиро сподіваюся, що мені це вдалося", - прокоментувала TAYANNA.

В український прокат мультфільм "Тролі 2: Світове турне" виходить 19 березня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai