Лайм

Pharaoh відіграє великий концерт в Києві на підтримку нового альбому

Концерт відбудеться 16-го липня в Stereo Plaza

Pharaoh відіграє великий концерт в Києві на підтримку нового альбому MILLION DOLLAR DEPRESSION. Концерт відбудеться 16-го липня в Stereo Plaza.

Million Dollar Depression - другий повноцінний альбом Pharaoh, випущений за два роки. Якщо попередній диск «Правило» був екскурсом на територію нуарного сінті-попа, то зараз музикант пропонує більш жорстке звучання - з активним використанням гітар, грізним ексцентричним настроєм і навіть акустичним unplugged-фрагментом.

Pharaoh і його коло соратників (в даному випадку це Bryte, Noah, Meep, 39, StereoRYZE, Konoplev) забезпечили новий рівень експресії і виразності. Роздратування, гнів, чорна меланхолія і спілкування з примарами близьких по духу артистів - це ті стани, в яких Pharaoh комфортно еволюціонувати, це його спеціальна живильне середовище.

Головоломні тексти екстатичного характеру зі зміною темпу, поєднання небезпеки і фрустрації, відкритість до слухача, який повинен пізнати внутрішній стан артиста в повній мірі, - це «Million Dollar Depression», альбом, який для багатьох переверне уявлення про можливості та горизонтах одного з найважливіших російськомовних музикантів.

16 липня, Stereo Plaza

PHARAOH

Початок о 20:00

Квитки 700-800 грн

https: // concer t.ua/uk/event/pharaoh

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai