Лайм

Легендарний Tarkan напередодні Нового року дасть концерт у Rixos Premium Seagate у Шарм-ель-Шейху

Концерт відбудеться 31 грудня

Rixos Premium Seagate, один із найрозкішніших курортних готелів Шарм-ель-Шейха, Єгипет, запрошує українців відсвяткувати Новий рік 2022 разом зі світовою зіркою Тарканом, який дасть концерт у готелі 31 грудня.

ТарканФото: Rixos Premium Seagate

Rixos Premium Seagate вже повним ходом готується до грандіозного святкування Нового року. Гості готелю матимуть можливість не тільки повернути літо в холодні зимові дні та насолодитися теплим Червоним морем в обстановці сучасної розкоші, а й від душі повеселитись у новорічну ніч під запальні хіти всесвітньо відомого турецького виконавця Таркана. Концерт у Rixos Premium Seagate стане його першим концертом у Єгипті, а також першим концертом після майже дворічної перерви.

"Ми із задоволенням запрошуємо наших шановних гостей на це яскраве шоу. 2022 рік приносить нові надії та нові починання, і ми раді, що мегазірка Tarkan святкуватиме разом із нами, щоб спільно з командою готелю забезпечити гостям незабутній новорічний настрій", – прокоментував пан Еркан Йилдирим, керуючий директор Rixos Hotels Egypt.

Більше інформації про подію в соцмережах готелю:

Фото: Rixos Premium Seagate

Про Rixos Hotels

Rixos Hotels – це мережа преміальних готелів, що стрімко зростає, що набирає все більшої популярності у всьому світі. Група з центром в Анталії сьогодні управляє розкішними курортами, віллами та міськими готелями у різних регіонах світу, включаючи Туреччину, Європу, СНД, Північну Африку та Середній Схід.

Готелі Rixos зручно розташовані у першокласних та історичних локаціях. Група Rixos розробила інноваційну методику гостинності, що поєднує у собі традиції та сучасність, яку втілюють у життя 10 000 співробітників компанії.

Вілли Rixos, спроектовані для розкішного довгострокового проживання, оснащені найсучаснішим обладнанням. Власний дворецький та консьєрж доповнюють ексклюзивний сервіс, на якому зупиняють свій вибір вимогливі та відомі мандрівники з усього світу.

Всі готелі Rixos мають оздоровчі центри з турецькими лазнями та чудові SPA-центри, що створюють автентичну розслаблюючу атмосферу.

За гостинність, індивідуальний підхід та чудову кухню готелі Rixos неодноразово відзначалися престижними міжнародними нагородами: American Five Star Diamond Award, Conde Nast, World Travel Awards.

Детальніше на сайті.

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai