Лайм

Куди сходити в листопаді: вар’єте "Рояль" з Lida Lee, вистави театру "Чорний Квадрат" та інші події

Афіша листопада в Caribbean Club

У листопаді Caribbean Club готує калейдоскоп івентів на будь-який смак — гумористичних, театральних, танцювальних і, звісно, музичних. Це й вишукане вар’єте «Рояль» в кращих традиціях кабаре, й імпровізаційний стендап з Володимиром Шумко та Лєрою Мандзюк, й танцювально-театральна вистава «Саквояж» від відомого українського театру танцю «Форсайт». Більше івентів листопада в Caribbean Club — у добірці нижче.

Фото: Caribbean Club

1, 4, 8, 15, 18, 22 та 29 листопада: вистави театру-студії імпровізації "Чорний квадрат"

Психотерапія радістю і позитивом у наші непозитивні часи — не дивно, що комедійні вистави «Чорного квадрату» так припали до душі глядачам. Адже в них ідеться про звичайних людей зі знайомими проблемами, які театр-студія подає через гумор.

У жовтні й листопаді щосереди та щосуботи на гостей Caribbean Club чекатимуть такі вистави «Чорний квадрат»: 1 листопада — «Секс у різних театрах», 4 листопада — «Роздягайся, будемо… говорити», 8 листопада — «Гола правда», 15 листопада — «Ти моє все», 18 листопада — «Закохані танцюють у ліжку», 22 листопада — «Офіс. Запали в собі бажання» та 29 листопада — «Ігри для дорослих».

Покази всіх вистав здійснюються українською мовою. Опис кожної можна знайти на сайті.

3, 10, 17 та 24 листопада: вар’єте-шоу "Рояль" з Lida Lee

Вже 4 роки Caribbean Club знайомить містян та гостей із витонченим мистецтвом вар’єте і збирає повні зали та десятки натхненних відгуків. Продовжить тішити цим неповторним дійством і в найближчі місяці. У листопаді пройдуть 4 захопливих шоу вар’єте «Рояль» зі спеціальною гостею — українською співачкою Lida Lee.

Кожне з них — ніби справжнє побачення з Парижем: затишна атмосфера, зручне крісло, келих ароматного вина та яскраве шоу в кращих традиціях кабаре.

9 та 23 листопада: танцювально-театральна вистава "Саквояж"

Хореограф і танцюрист Олександр Лещенко, який нещодавно сколихнув світ, виступивши на найпопулярнішому проєкті світу «America’s Got Talent», представить у Caribbean Club танцювально-театральну виставу «Саквояж» від відомого українського театру танцю «Форсайт».

За 7 років постановка зі стильною та чуттєвою хореографією вже наробила галасу в Германії, Франції, Шотландії, Бразилії, Туреччині, Казахстані, Італії, Перу, Чилі, Швеції, Естонії, Фінляндії та, звичайно, в Україні.

Видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедіа-ефекти — у листопаді в Caribbean Club відбудуться два покази «Саквояж». Частину зібраних під час заходів коштів спрямують на потреби ЗСУ.

11 та 25 листопада: IMPROV & STAND-UP шоу

Caribbean Club запрошує на імпровізаційний стендап з актором Володимиром Шумко та комікесою Лєрою Мандзюк.

11 листопада — sold out, тому організатори оголосили додатковий показ та біс — 25 листопада.

Ці двоє — відомі фігури на ниві українського гумору й готують безліч неймовірних історій із життя та актуальні жарти. Тож вечір, сповнений сміху й позитиву, забезпечений.

16 листопада: "Джаз для дорослих з Олексієм Коганом"

Наживо легендарні композиції, невигадані джазові історії з-за лаштунків від Олексія Когана й живі музичні ілюстрації у виконанні колективу Jazz in Kyiv Band — усе це про концерт «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» 16 листопада.

Гості вечора почують пісні, що підкорили мільйони сердець, вгамують інтелектуальний голод і будуть неабияк здивовані. Адже кожен «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» особливий — із винятковим репертуаром, тематикою, спілкуванням із гостями та настроєм.

Фото: Caribbean Club

Переглянути актуальний розклад подій Caribbean Club та купити квитки можна на сайті caribbean.com.ua.

У разі повітряної тривоги гості можуть направитися до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті.

Новини партнерів

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи