Лайм

ART Терапія в Osocor Residence: MONATIK зіграє благодійний сольний концерт

Виручені кошти спрямують на потреби ЗСУ

Osocor Residence продовжує організовувати концерти на підтримку військових, що боронять нашу країну. 2 грудня ідейний креатор «ART Терапії» MONATIK зіграє благодійний концерт у резиденції.

Під час концерту відбудеться аукціон. Виручені з нього кошти спрямують на потреби 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Цьогоріч у травні MONATIK вже давав благодійний концерт в Osocor Residence. На ньому вдалося зібрати 428 тисяч гривень. За них закупили 4 дрони DJI Mavic 3 на потреби бійців 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ.

На кожен із концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що перебувають на ротації, а також сім’ї військовополонених і волонтерів.

Одне із завдань туру для MONATIK — музична арттерапія. Разом із командою музикант тішить слухачів новими композиціями, що вже стали хітами, а також співає «відремонтовані» легендарні пісні, які обожнюють безліч українців.

Уже понад рік MONATIK не тільки грає благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрат понад 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а й постійно виступає на прифронтових та деокупованих територіях для захисників, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює Україну на всіх фронтах.

Приєднуйтеся до благодійної події, аби пройти власний сеанс арттерапії та підтримати українських захисників у їхній нелегкій боротьбі за мир і безпеку України.

На території резиденції розташоване укриття. На випадок проблем із електрикою Osocor Residence має потужний генератор.

Квитки: https://event.qrcat.link/monatik

Новини партнерів

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи