Лайм

Спокуслива Каменських знялася для модного журналу і розкрила секрети своєї краси

Настя позувала в сексуальних спортивних образах

Популярна українська співачка Настя Каменських (NK) стала героїнею нового випуску відомого глянцю L'Officiel Україна. Виконавиця знялася у пікантній фотозйомці і поділилася своїми beauty-звичками.

Кілька чорно-білих знімків Настя опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фото Каменських постала в спокусливих спортивних образах.

В інтерв'ю журналу співачка поділилася своїми секретами краси.

"Правило, яке ніколи не порушу: ретельно змивати косметику на ніч, якою б втомленою я не була. У моїй косметичці завжди є матуючі серветки, зволожуючий крем, патчі, термальна вода і тінт для губ. З таким експрес-набором завжди впевнена, що буду виглядати добре. Ще люблю натуральні олії: кокосову наношу на тіло - воно відмінно живить, за допомогою касторової доглядаю за бровами і віями", - розповіла Настя.

"А взагалі, ніщо не прикрашає дівчину більше, ніж любов і підтримка коханого. Це мій найкращий beauty-лайфхак. Між мною і моїм чоловіком існує неймовірний зв'язок, і саме ця енергія, яка присутня між нами, робить мене щасливою. А це запорука бездоганної краси", - підкреслила Каменських.

  • Раніше український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) зізнався, що після того, як одружився на співачці Насті Каменських став більш незалежним.
  • Настя і Потап одружилися 23 травня. Весільна церемонія пройшла в заміському ресторанному комплексі Fabius, куди з'їхалися всі "вершки" українського шоу-бізнесу .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді