Лайм

Манікюр на осінь: 10 свіжих ідей дизайну для коротких нігтів

Кращі новинки осіннього манікюру

Наближається осінь, а значить - саме час дізнатися, що пропонують нам майстри нігтьового сервісу в новому сезоні . На зміну яскравому дизайну приходять спокійні і приглушені відтінки.

Модний манікюр осінь 2019 цілком може повторювати навколишні вас відтінки в природі, характерні для цієї пори року. Вони можуть працювати як сольно, так і в команді. Осінні відтінки можна поєднувати між собою або розбавляти різними малюнками. Помаранчевий, винний, приглушений жовтий, коньячний, зелений, баклажановий - всю цю палітру можна включити, виконуючи манікюр 2019. Приклади осіннього манікюру дивіться в добірці The Lime.

Манікюр осінь 2019: тренди і тенденції модного дизайну нігтів

Щоб зробити гарний дизайн, зовсім не обов'язково мати довгі нігті. Осінній манікюр на короткі нігті цілком може виглядати стильно і сучасно. До того ж, у такого манікюру є свої плюси. По-перше це дуже зручно в повсякденному житті, а по-друге темні тони, характерні для осіннього періоду, виглядають ефектніше на коротких нігтях.

У цьому осінньому сезоні знову актуальний і манікюр в пастельних тонах. Приглушені нюдові кольори вже давно зміцнили свої позиції серед модниць, адже вони роблять образ більш жіночним і натуральним. А природність - головний тренд 2019 року. Нейтральна палітра буде доречна для будь-якого випадку і буде гармоніювати з будь-яким образом.

Нейтральний нюдовий тон можна доповнити колірними акцентами і створити оригінальний і модний дизайн. Правда, за манікюром в пастельних тонах варто частіше доглядати, так як він сильно забруднюється. Особливо це стосується нюдового дизайну в матовому виконанні.

  • Раніше The Lime зібрав для вас найсвіжіші та креативні ідеї манікюру, від яких ви не зможете відмовитися цього літа.
  • А також розповів про колись популярному французький манікюр, який знову в строю сучасних трендів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта