Лайм

Як красиво приховати відросший вдома гель-лак: 5 корисних порад для ваших нігтів

Як привести в порядок манікюр під час карантину

Мінімум до 24 квітня всі салони краси в Україні залишатимуться закритими. Але це не привід не стежити за собою і не носити красивий манікюр! У цьому матеріалі ми розповімо вам, як привести в порядок відросший гель-лак, щоб максимально продовжити термін життя дизайну нігтів.

Найпростіший варіант приховати різкий перехід відростаючих гелевих пластин - додати трохи блискіток ближче до кутикули. Ви можете використовувати будь-який прозорий лак і розсипчасті блискітки найрізноманітнішої форми і кольору. Готові лаки з блискітками використовувати не рекомендується, адже концентрація блискучих елементів в них найчастіше дуже слабенька.

Також легко приховати некрасивий перехід можна, просто зробивши з нього унікальну деталь. Підкресліть лінію переходу стразами, блискучими намистинками або іншими прикрасами. Нехай всі думають, що ця лінія спочатку була задумана.

Якщо ви любите блиск і гламур, виправити старий манікюр можна наступним чином. Вам потрібно покрити всю поверхню нігтя прозорим лаком, потім опустити палець в ємність з розсипчастими блискітками. Трохи утрамбувати блискітки подушечкою пальця, зайве акуратно здути. Ну і наостанок закріпити результат ще одним шаром прозорого лаку.

Якщо ваш гель-лак не сильно відріс, можна виправити форму, просто додавши оригінальне обведення. Для цього можна використовувати звичайний лак асболютно будь-якого кольору на ваш вибір.

Також можна зробити зворотний френч за допомогою блискіток. Використовуйте трафарети або спеціальні наклейки, щоб рівно нанести прозорий лак на відрослу зону. Потім посипте це місце блискітками, зніміть наклейки і дочекайтеся повного висихання. Покрийте нігті прозорий фінішем.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима