Лайм

Яка зачіска була в моді в рік твого народження: 10 топових стрижок останнього 50-річчя

Згадуємо популярні зачіски різних років

Мода постійно змінюється. Сьогодні в тренді одні зачіски, наряди і аксесуари, а вже завтра може з'явитися щось абсолютно нове. Наші експерти вирішили згадати, які стрижки вважалися наймоднішими за останні 50 років. І поділитися з вами фото-прикладами.

1970-1979

У сімдесятих в тренді був об'єм. Для цього дівчата начісували волосся на маківці і поливали його великою кількістю різних засобів для фіксації. Також дуже модними вважалися гладкі кінські хвости, як у легендарної співачки Шер. Їх "зализували" за допомогою гелю, якого теж йшло чимало.

Фото: goodhousekeeping.com

Фото: cosmopolitan.com

1980-1989

Вісімдесяті запам'яталися багатошаровими стрижками і великими локонами. Тоді в моді була елегантність і натуральність. Дуже багато сучасних трендів прийшли до нас саме з цього періоду. Починаючи з природних укладок і закінчуючи густими бровами.

Фото: fanpop.com

Фото: vanityfair.fr

1990-1999

У лихі дев'яності в моду прийшло ідеально пряме довге волосся і короткі чубчики. Далеко не всі могли собі дозволити піти в перукарню, тому намагалися робити все самі, і часто це виходило трохи дивно. Ох, скільки ж дівчат тоді намагалися самостійно зробити цю злощасну чолку!

Фото: yahoo.com

Фото: thelist.com

2000-2009

Міленіум став часом максимально світлого блонда. На стрижки в цей період мало звертали увагу, головним був колір. Дівчата нескінченно освітлювали свої локони в гонитві за ідеальним тоном, постійно травмуючи волосся. Також була модною і інша крайність - волосся кольору воронячого крила. І звичайно нарощування! Без нього деякі дівчата зовсім відчували себе некрасивими.

Модниці і любительки гламуру намагалися домогтися платинового кольору волосся, зухвалі дівчата йшли проти системи і фарбувалися в чорний магазинними фарбами, які практично неможливо вимити. Багатьом з тих, хто в той час потрапив під вплив трендів, пізніше довелося нелегко. Виявилося, що відновити волосся після незліченних процедур знебарвлення - завдання не з легких. Ну а "вийти" з чорного - ще складніше.

Фото: diva-mag.com

Фото: yahoo.com

2010-2020

З початком 2010 року в тренди почала повертатися натуральність. Саме тому тим красуням, які раніше знущалися над своїми локонами, довелося неабияк потрудитися, щоб повернути здорове натуральне волосся. Головними модними хітами стали натуральні відтінки і здоровий блиск. Довжина перестала бути важливою, а перепалене барвниками і нарощене волосся до пояса стали вважатися старомодними.

У 2020 році в моді природна довжина, яка у кожної людини може бути абсолютно різною. Головне, щоб волосся було здоровим, доглянутим і завжди виглядали охайно. Тому зараз набагато більше модниць витрачають гроші не на фарби, плойки і нарощування, а на доглядові процедури і різні бальзами, маски і так далі.

Фото: pinterest.com/mikaela129

Фото: weheartit.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими