Лайм

Манікюр з морською тематикою в тренді: ось 12 стильних ідей на літо

Наймодніші ідеї дизайну нігтів

Влітку 2020 одним з найбільш модних хітів в світі манікюру стали варіанти дизайну з морськими візерунками, малюнками та іншими подібними декораціями. У цьому матеріалі ми зібрали для вас найкращі ідеї такого манікюру, серед яких кожна зможе знайти щось на свій смак.

Почнемо з абстрактних малюнків. Їх можна зробити в стилі морських хвиль або різних коралів, каменів і так далі. Такий дизайн добре підійде для повсякденного носіння.

Фото: pinterest.com/Sea nail designs

Фото: revelist.com

Також оригінально може виглядати морський манікюр в стилі пінап. Якорі, смужки, горошок - все це можна поєднувати між собою для отримання цікавого результату.

Фото: bestartnails.com

Фото: freepik.com

Зрозуміло, без пальм в літньому дизайні ніяк не обійтися. Силует цього дерева на яскравому фоні буде виглядати дуже весело і стильно.

Фото: shelookbook.com

Фото: designtrends.com

Для справжніх русалоньок хорошим варіантом манікюру може стати дизайн з візерунками і прикрасами у вигляді черепашок і різних морських мешканців.

Фото: prettydesigns.com

Фото: stylemotivation.com

До речі, морські мешканці можуть бути і смішними, якщо ви хочете зробити свій манікюр веселим. Можна навіть додати в дизайн трохи мультяшності.

Фото: happygonelovely.tumblr.com

Фото: shorthairgirl.com

Ну а для тих, хто любить мінімалізм, ідеальний варіант - однотонне покриття м'ятного, світло-блакитного, синього, бірюзового кольору або відтінку морської хвилі.

Фото: rebloggy.com

Фото: frmheadtotoe.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими