Лайм

Прості секрети красивого тіла: українська модель поділилася порадами по догляду за фігурою

Фіналістка реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" розповіла, що допомагає їй тримати себе у формі

Фіналістка 2 сезону "Супермоделі по-українськи" Вікторія маремухи знає про ідеальну фігуру все. Її бездоганному тілу може позаздрити кожна, а все завдяки простим правилам, яким дівчина слідує вже багато років.

Секретами ідеальної фігури від Маремухи ділиться Новий канал.

  1. Помірні заняття спортом. Щоб домогтися гарного тіла, не обов'язково днювати й ночувати в спортивному залі. Навпаки - організму потрібен час на перепочинку.

"Тренери радять займатися спортом через день. Регулярні навантаження забезпечують швидкий результат і гарний рельєф. А день відпочинку дасть м'язам час на відновлення. Інший варіант тренувань - 2/2. Два дні тренування чергуються з двома днями відпочинку, - зазначила Маремуха. - Але при цій схемі важливо приділяти увагу різним групам м'язів. Я, наприклад, додала танці в день відпочинку - як кардіо".

Ідеальна схема тренувань для схуднення виглядає так: кардіотренування - 3-8 хвилин (біг, велосипед), силове/функціональне тренування - 45 хвилин, розтяжка - 5-15 хвилин.

Вікторія Маремуха Фото: Новий канал

  • Відпочинок. Він потрібен для відновлення м'язів за рахунок підшкірного жиру. Це особливо важливо для тих, хто мріє позбутися зайвих сантиметрів. Після фізичних навантажень круто сходити до лазні / сауни - при нагріванні з організму виходить зайва вода, поліпшується стан шкіри.
  • Здоровий сон. При фізичних навантаженнях важливо спати більше, ніж у звичайному режимі.

"Ваш сон повинен бути якісним. Якщо ви заснете о 22:00 та прокинетеся о 6:00, буде значно краще, ніж якщо ви заснете в 00:00 і прокинетеся о 8:00", - підкреслила Вікторія.

  • Правильне харчування. У раціоні дотримуйтеся такої пропорції: 50% - вуглеводи, 30% - білок, 20% - жири. Основний прийом їжі - це обід, а от сніданок і вечеря мають бути легкими.

"При приготуванні їжі відмовтеся від смаження, краще запікати, готувати на пару або на грилі. Але не відмовляйтеся від масла. Для заправок використовуйте оливкова, лляна, кунжутна, нерафінована соняшникова олію. Парадокс в тому, що ненасичені жирні кислоти допомагають розщепити жири", - продовжила Маремуха.

Ще дуже важливо пити 1,5 л води на день. Чай і кава - не рахуються. А про газовані солодкі напої краще взагалі забути.

Вікторія Маремуха Фото: Новий канал

"Ну, і про солоденьке. Я не відмовляю собі в задоволенні, але роблю це дуже рідко. Бо тоді всі старання в залі будуть непомітними. Обирайте собі один день на тиждень для чітміла (планове порушення дієти, - Ред.) і відривайтеся по повній! Ну, і у відпустках я теж дозволяю собі калорійне, адже знаю, що потім відпрацюю", - підсумувала модель.

  • Увечері 9 листопада на ТБ пройшов вже 4 випуск модельного реаліті "Супер Топ-модель по-українськи". Тиждень колаборацій на проекті закінчилася несподіваним рішенням експертів - шоу покинула одна з його фавориток.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді