Лайм

Яку зачіску зробити дівчинці на випускний у дитячому садку: легкі та красиві варіанти

Оберіть щось, що сподобається і вам, і вашій дитині

Зачіска – не менш важлива деталь образу, ніж саме вбрання, і до її вибору варто поставитися з усією відповідальністю, аби ваша дитина залишилася повністю задоволена святом у садочку. Тому якщо ви шукаєте красиві, але при цьому легкі варіанти укладань – theLime готовий вам у цьому допомогти.

Зробіть об'ємні локони по всій довжині і завершіть їх акуратним плетінням, як показано на фото нижче. Така зачіска виглядатиме святково і безпрограшно водночас.

Фото: pinterest

Також плетіння можна урізноманітнити помітною деталлю - додати об'ємний бант потрібного вам кольору, який доповнить вбрання та додасть йому ще більшої яскравості.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Якщо бажаєте, щоб волосся дитини було зібране, зверніть увагу на наступний варіант зачіски. Окрім плетіння по всій довжині, можна зробити об'ємні пучки – вони виглядають максимально стильно. Ще одна перевага такого укладання – воно зручне і дозволить вашій дівчинці почуватися комфортно протягом усього свята.

Фото: pinterest

Об’ємні косички, декоровані тоненькими резинками по всій довжині, - ще один вдалий варіант зачіски для випускного у садочку. Для створення акуратного та гарного укладання варто зробити рівний проділ та добре зачесати волосся з боків.

Фото: pinterest

Розпущене волосся із зібраними на потилиці пасмами – зачіска, яка робиться доволі швидко, але виглядає від цього не менш святково. За бажання можна додати яскраві шпильки чи інші деталі, як показано на знімку нижче:

Фото: pinterest

Читайте на тему: Які зачіски не підходять для рідкого волосся: 5 невдалих варіантів.

Ця зачіска подібна до минулої, проте все ж має свої відмінності. Основна частина волосся залишається розпущеною, тільки тепер на потилиці зібрані пасма, які заплетені в одну косу. Таке укладання виглядає водночас лаконічно і актуально.

Фото: pinterest

Далі можете побачити більш вечірній варіант коси – волосся заплетене з красивими проборами, а також залишається об’ємно укладеним. Якщо не вийде зробити таку зачіску самостійно, зверніться за допомогою до фахівця перукарської справи.

Фото: pinterest

Ще один варіант, для якого знадобиться мінімум часу, - зібране у хвіст волосся, яке вивернуте всередину. Така зачіска подібна до грецької, проте має свої відмінності.

Фото: pinterest

Об’ємний пучок, зроблений на маківці, вже кілька сезонів поспіль не виходить із моди. Можна залишити основну частину волосся розпущеним, як показано на світлині нижче, або ж зібрати в пучок його все.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами