Лайм

Тягне обличчя донизу: візажист назвала помилку в макіяжі, яка додає віку

Неправильна дія може зіпсувати весь образ

Вдалий макіяж допомагає підкреслити риси обличчя, зробити їх ще виразнішими. Проте часто трапляються поширені помилки, які можуть створити зворотній ефект. Візажистка і інфлюенсерка Кейт Хьюз у коментарі виданню The Sun розповіла про невдалий косметичний трюк, який може додавати віку та візуально тягнути обличчя донизу.

Так, експертка радить не робити брови занадто темними, оскільки, за її словами, така дія дає ефект старіння. Натомість вона рекомендує залишати кінчик трошки коротшим, а не занадто довгим, і обирати не найтемніший тон.

Читайте також: Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя.

Фото: pixabay.com

"Брови мають підкреслювати риси обличчя, а не робити його більш грубим чи дисгармонійним. Вони можуть тягнути обличчя донизу, що надасть йому більш старого вигляд. Тому ніколи не робіть брови занадто темними, оскільки це робить їх плоскими та порушить правильну форму", - пояснює Хьюз.

У той час експертка із догляду за шкірою та директорка відділу досліджень у City Beauty Вікторія Рене говорить, що, окрім макіяжу, не слід забувати про правильне зволоження. За її словами, зволоження та макіяж взаємопов'язані, вони доповнюють один одного та роблять шкіру максимально доглянутою.

Читайте на тему: Вдала зачіска змінює все: стилістка зі Львова показує неймовірні перевтілення жінок.

Фахівець радить використовувати якісний зволожуючий засіб задля того, щоб уникнути зневодненого, більш зрілого кольору обличчя. Тоді як використання густих лосьйонів на шкірі може створити певну ілюзію, що вона зволожена, але насправді це буде не зовсім так.

"Мої клієнти добре знають, що є лише один спосіб ефективно зволожувати та доглядати за шкірою. Кожен має розуміти, що зволоження є незамінним етапом, адже правильно підібрані засоби допомагають запобігти появі зморшок та роблять шкіру ще більш приємною на дотик", - заключає експертка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими