Лайм

Танці з зірками-2019: найсильніші та найслабші виступи 1 випуску

Всі 14 пар продовжили участь у новому сезоні

Увечері 25 серпня на каналі "1+1" пройшов 1 випуск шоу Танці з зірками 2019. У новому сезоні взяли участь 14 пар, серед яких сім професійних танцюристів та сім українських знаменитостей зі сфер кіно, музики, телебачення та спорту.

За традицією, яка склалася на проекті, прем'єру нового сезону провели телеведучий Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. Ведучим на "зірковому балконі" став переможець попереднього сезону, гуморист Ігор Ласточкин. The Lime подивився Танці з зірками 2019 випуск 1 та, спираючись на оцінки суддів, публікує найсильніші та найслабші номера цього вечора.

Новий сезон шоу Танці з зірками зібрав чи не найбільш неординарний список українських зірок, до якого увійшли співак та шоумен Dzidzio, епатажна співачка MARUV, телеведучі Володимир Остапчук та Даніель Салем, актор театру і кіно Михайло Кукуюк та інші. В ході першого випуску програми знаменитості та їх партнери представили свої дебютні танці та отримали перші оцінки членів журі.

Як це зазвичай відбувається в перших випусках шоу Танці з зірками, за підсумками програми ніхто з учасників не покинув проект. Всі 14 пар продовжили участь і по-справжньому позмагаються вже наступної неділі. А тим часом пропонуємо вам поглянути на три найсильніших і три найслабших виступи за підсумками суддівського голосування.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров (29 балів з 30-ти)

Гімнастка та чемпіонка світу Анна Різатдінова в парі з танцюристом Олександром Прохоровим виконали пристрасний пасадобль під пісню гурту The Hardkiss "Коханці". Судді присудили парі найвищу оцінку в цьому випуску - 29 балів з 30-ти можливих.

Дмитро Жук та Людмила Барбір (27 балів)

Телеведуча Людмила Барбір та чемпіон з бальних танців Дмитро Жук підготували для першого ефіру Танців з зірками емоційний контемпорарі. Танець, оцінений суддями в 27 балів з 30-ти, пара виконала під хіт Call Out My Name співака The Weeknd.

MARUV та JAY (25 балів)

Як і передбачали глядачі проекту, виступ співачки MARUV мало чим відрізнялося від її звичних епатажних виступів на сцені. Що правда, цього разу до знаменитості приєднався партнер. Зухвалий вог пари під хіт Rockstar дуету Post Malone feat. 21 Savage судді оцінили в 25 балів.

Ліза Дружиніна та Михайло Кукуюк (15 балів)


Так само вразити суддів, на жаль, цієї неділі не вдалося акторові Михайлу Кукуюку та його партнерці Лізі Дружиніній. Квікстеп учасників під заводну Crazy In Love дуету Beyonce feat. Jay-Z оцінили лише в 15 балів. Проте пару закликали тренуватися та виходити на нові для себе висоти.

Надія Матвєєва та Валерій Шохін (17 балів)

Ведуча проекту "Все буде добре" Надія Матвєєва і танцюрист Валерій Шохін виступили в першому ефірі з чуттєвим танго. Що правда, приховати свої помилки та неточності від суддів парі не вдалося. Танець пари оцінили в 17 балів з 30-ти.

Dzidzio та Яна Цибульська (18 балів)

Хореограф Яна Цибульська і шоумен Dzidzio почали свою участь у Танцях з зірками 2019 яскравою сальсою під трек співака з Олею Цибульською "Цьомаю". Як зазначили судді, їм доведеться ще попрацювати над багатьма неточностями, при цьому учасники отримали далеко не найнижчу оцінку - 18 балів.

Як за підсумками першого випуску шоу Танці з зірками 2019 виглядала таблиця оцінок:

  • Анна Різатдінова та Олександр Прохоров - 29 балів
  • Людмила Барбір та Дмитро Жук - 27 балів
  • MARUV та JAY - 25 балів
  • Женя Кот та Ксенія Мішина - 24 бали
  • Олена Кравець та Макс Леонов - 24 бали
  • Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук - 22 бали
  • Ігор Кузьменко та Tayanna - 21 бал
  • Данель Салем та Юлія Сахневич - 21 бал
  • Олена Шоптенко та Олексій Яровенко - 21 бал
  • Поліграф' Шарікoff та Аделіна Делі - 19 балів
  • Dzidzio та Яна Цибульська - 18 балів
  • Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар - 17 балів
  • Надія Матвєєва та Валерій Шохін - 17 балів
  • Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна - 15 балів

Наступний випуск шоу Танці з зірками дивіться вже наступної неділі на каналі "1+1", а також читайте подробиці на The Lime.

  • Раніше стало відомо, що третім членом журі нового проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" стане британський хореограф Франсиско Гомес, який ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт та інших всесвітньо відомих зірок.
  • Актриса гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка візьме участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами