Лайм

New Balance Grey Day в Києві: хто із зірок прийшов на вечірку на честь культового кольору кросівок

Гості підтримали тематику вечірки і прийшли в total grey look-ах

У четвер, 5 вересня, в столичному ЦУМі пройшла вечірка New Balance Grey Day. У цей день культовий сірий колір бренду об'єднав родину New Balance в Парижі, Берліні, Цюріху, Мілані, Токіо, Торонто, Гонконзі і, звичайно ж, Києві.

На заході зібралися найстильніші і успішні шанувальники бренду: телеведучі, музиканти, спортсмени, режисери, дизайнери, fashion-інсайдери, популярні блогери і моделі. А саме - телеведучі Анатолій Анатоліч, Артем Гагарін і Андрій Джеджула, спортсмени В'ячеслав Узелков та Іріша Блохіна, дизайнер Серж Смолін, екс-учасник шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов з сім'єю, зіркове подружжя Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян і багато інших.

Майже всі гості вечірки вибрали луки сірого кольору, щоб підтримати тематику свята. Сірий колір визначає філософію бренду New Balance і символізує його незалежність. Він був присутній в дизайні кожної моделі з самого початку історії марки і до сьогоднішнього дня, коли бренд міцно закріпився на модному Олімпі, а кросівки New Balance стали незамінним атрибутом street style образів.

Ведучим вечора виступив популярний український телеведучий, екс-учасник шоу "Холостяк" Нікіта Добринін. Підтримати його прийшла кохана і переможниця романтичного реаліті Даша Квіткова.

Спеціальним гостем New Balance Grey Day в Києві стаа ексцентричний афроукраїнський хіп-хоп гурт Fo Sho.

Молодий український художник Євген Лапченко прямо на вечірці створив арт-об'єкт в честь головного героя вечора - сірого кросівка New Balance в авторській техніці Sloktya.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами