Лайм

Сьогодні п'ятниця 13-е, не можна митися і включати ноутбук: найбезглуздіші забобони про цей день

Все страшно, але хоч би не чорна кішка...

У п'ятницю, 13 вересня, у всьому світі трапилася п'ятниця 13-е! Навіть не плануйте сьогодні митися, веселитися, включати ваш комп'ютер без крайньої необхідності чи народжувати дітей, бо вони будуть нещасним до кінця днів своїх. Ну а якщо серйозно, нам теж цікаво, навіщо люди так ускладнюють собі життя.

З огляду на деякі історичних подій (не вдаватимемося в подробиці, тому що про це не писав ще тільки ледачий), календарний збіг п'ятниці та 13-го числа вважається в народі нещасливим. Нібито саме в цей день нас чекають усілякі казуси і неприємності, хвороби і нещастя. І так людям забобонним "зайшли" ці байки, що сьогодні вони знають куди більше безглуздих застережень, ніж фактів чи подробиць про цей день та причини такої "слави". Всупереч всім похмурим порадам, пропонуємо посміятися і почитати далі добірку найкумедніших упереджень.

Відмовтеся сьогодні від комп'ютера та мережі

Кажуть, у п'ятницю 13-го варто відмовитися від використання всілякої електроніки, мережі Інтернет і пристроїв, підключених до неї. А вся справа в тому, що віруси в цей день нібито стають особливо агресивними. У небезпеці не тільки ви, але й ваш смартфон, планшет чи ноутбук... Тобто, якщо прислухатися до подібних порад, у кожної третьої людини на Землі сьогодні вихідний?

Навіть не думайте вмиватися, а вже тим більше лізти під душ

Схоже, дехто настільки готуються до п'ятниці 13-го, що навіть миється суворо до півночі 12-го числа. У цей день рекомендують не тільки відмовитися від душу й вмивання, а й від послуг перукаря, наприклад. Гігієна неодмінно принесе вам сьогодні масу клопоту. Дайте вгадаємо, шльопнули себе по лобі? Стривайте, ми тільки почали.

Негайно припиніть танці

У п'ятницю 13-го числа варто утриматися від веселощів. Відмовтеся сьогодні від алкоголю, тусовок, жартів і сміху. А все чому? Правильно, тому що з вами може трапитися нещастя. Але це дуже дивна порада, адже нещастя може трапитися незалежно від того, танцюєте ви сьогодні чи ні. Це ж п'ятниця 13-е!

Запланували відпустку? Здавайте квитки

Подорожі сьогодні - найгірша ідея. А уявіть, якщо доля-лиходійка в літаку чи поїзді посадить вас на 13-е місце... а, почекайте, іноді в громадському транспорті взагалі немає місць з номером 13 (тут вже і ми не втрималися від фейспалму).

Ну і невеличкий топ наостанок:

У п'ятницю 13-го дуже не рекомендується робити операції і братися за серйозне лікування (звичайно ж, не варто, почекайте до завтра). Дуже недобре сьогодні народжувати дітей (теж може потерпіти). Не саджайте нічого в городі - врожаю не буде. Не переходьте на нову роботу, а головне - не дозволяйте чорній кішці перейти вам дорогу, інакше... ви знаєте що.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги:

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами