Лайм

Майже всіх втратив: Зеленський розповів про відносини з російськими зірками

10 жовтня презид

Зайнявши крісло президента України, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський втратив контакти з безліччю російських знаменитостей, які неодноразово ставали гостями в програмах виступів його команди.

Про це гарант розповів в ході прес-марафону, який проходить 10 жовтня в Києві. Як додав Зеленський, сьогодні він підтримує зв'язок лише з одиницями зірок РФ.

"Я вам чесно скажу, я майже втратив всіх. У мене з Андрієм Макаревичем нормальні відносини. Рідко бачимося. Останній раз - два роки тому, на жаль. Нормальні відносини з Марюс Вайсберг, який знімав наші фільми", - відповів Зеленський на питання журналістів.

Згадав президент і учасників Comedy Club, які зідзвонювалися з ним в дні виступів в Україні: "Я навіть не знаю, з ким я зараз спілкуюся. Хтось із хлопців Comedy мені дзвонив, коли вони приїжджали до України. Слєпаков дзвонив, Рева дзвонив. Рева ж наш. Здається, у нього навіть наш паспорт", - додав він.

Нагадаємо, в день інавгурації на особистих сторінках у соцмережах Володимира Зеленського привітали багато російських зірок. У їх числі співак Діма Білан, пародист Максим Галкін, телеведуча Регіна Тодоренко та її чоловік, музикант Влад Топалов, співак Микола Басков, актриса Анастасія Заворотнюк, якій сьогодні приписують невиліковну хворобу, та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами