Лайм

Українські зірки побували на відкритті виставки Intertop і НОК в NAMU: фото

Мета проекту - надихнути на перемоги наших спортсменів на Олімпійських іграх-2020 в Токіо

14 листопада в Національному художньому музеї України (NAMU) відбулося відкриття виставки, присвяченої унікальному проекту Intertop Ukraine, Національного олімпійського комітету України та NAMU. Його мета - надихнути на перемоги наших спортсменів на Олімпійських іграх-2020 в Токіо.

Презентацію відвідали зірки шоу-бізнесу, спорту, мистецтва й моди. Серед запрошених були помічені співачки Наталя Могилевська та Tayanna, дизайнери Лілія Пустовіт та Жан Гріцфельдт, модель і ведуча Олександра Кучеренко, телеведучий Анатолій Анатоліч, Соломія Вітвіцька та інші знаменитості. Хедлайнером свята стала хіп-хоп виконавиця Аліна Паш.

На честь XXXII Олімпійських ігор Intertop випустить футболки, присвячені олімпійським видам спорту, з авторськими принтами - творами відомих українських художників, серед яких Назар Білик, Артем Волокітін, Люся Іванова, Алевтина Кахідзе, Саша Курмаз, Макс Пастушенко, Маша Рева, Микола Толмачов, Леся Хоменко і дизайнери seri/graph Женя Полосіна і Анна Іваненко.

Ці роботи будуть представлені в рамках спеціальної виставки в NAMU, яка буде діяти з 23 листопада по 6 грудня. А придбати колекцію можна вже в березні наступного року на сайті intertop.ua і в Національному художньому музеї України.

Купуючи футболки, українці зможуть не тільки продемонструвати свою позицію вболівальника, але й підтримати наших спортсменів, адже кошти від продажу будуть перераховані на підтримку олімпійської збірної України.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами