Лайм

Організатори Євробачення-2020 представили логотип конкурсу - він складений з прапорів країн-учасниць

Слоганом майбутнього конкурсу буде Open Up - "Відкрийся"

У четвер, 28 листопада, організатори показали логотип 65-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2020 року, який пройде в Роттердамі (Нідерланди).

Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу. Він являє собою переривчасте коло з прапорів 41 країн-учасниць. Вони розташовані в порядку, відповідному того, коли та чи інша країна вперше брала участь в Євробаченні. На лого видніється і український прапор.

"Логотип відповідає хaрaктеристикaм голaндского дізaйну: він мінімaлістічний, експеріментaльний і інновaціонний. Він розповідає історію, він достатньо яскравий і святковий і, що немaловaжно, широко застосовується", - зазначив виконавчий продюсер конкурсу Сітсе Бaккер.

Нагадаємо, що Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня наступного року в місті Роттердам (Нідерланди). Рішення провести його в цьому місті було прийнято після відмови Амстердама прийняти у себе пісенний конкурс. Організатори пояснили це тим, що в столиці Нідерландів не знайшлося місця для проведення такого масштабного заходу на необхідні дати.

Слоганом майбутнього конкурсу буде Open Up - "Відкрийся".

  • Нагадаємо, в ніч на неділю, 19 травня, 25-річний музикант з Нідерландів Дункан Лоуренс переміг у пісенному конкурсі Євробачення-2019. Він став першим чоловіком-виконавцем, який приніс перемогу Нідерландам, а також першим переможцем своєї країни, починаючи з 1975 року. На конкурсі хлопець виступив з авторською піснею Arcade, в якій розповів про трагічну любов і втрату коханої людини.
  • Євробачення-2020 відбудеться лише в травні наступного року, а Іспанія і Бельгія вже визначилися зі своїми представниками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами