Лайм

Шампанське та подарунки: у ТРЦ Dream Town відкривається Gara Beauty

Салон оновленої мережі почне роботу вже 13 грудня

Перший салон оновленої мережі Gara Beauty розпочне роботу 13 грудня. Гостей пригощатимуть ігристим та готують багато сюрпризів.

Святкування не обмежиться лише одним днем. Власниця салону Ліза Корогодська розповіла: період відкриття у Gara Beauty плавно перетікатиме у новорічні свята.

"Грудень завжди яскравий період, ми підготували сюрпризи для гостей спочатку з нагоди відкриття, а потім на Новий рік. Будемо дарувати сертифікати і пригощати шампанським", — запевнила вона.

Gara Beauty у ТРЦ Dream Town займатиме площу 100 кв. м. Тут буде шість столів для манікюру, три комфортабельні крісла для педикюру і спеціально розроблене місце, де зручно робити паралельні процедури: манікюр, педикюр, пофарбувати волосся чи доглянути за бровами. Таке поєднання комфорту та економії часу — основа концепції Gara Beauty. Саме тому мережа салонів відкриватиметься у ТРЦ: це допоможе клієнтам поєднати процедури для краси з шопінгом, і знову ж таки зберегти час.

"Ми повністю змінили концепцію Gara Beauty і плануємо створити мережу салонів у торговельних центрах Києва та України", — розповіла власниця Ліза Корогодська.

Вона пояснила, що у центрі уваги майстрів салону будуть послуги для волосся: "Не лише фарбування чи зачіски, але і різноманітні процедури для здоров’я. Часто ми забуваємо про це — виснажуємо плойками та випрямлячами. Майстри Gara Beauty розкажуть, як піклуватись про волосся, підберуть правильний догляд".

Ліза також радить звернути увагу на перелік брендів, представлених у салоні, адже вагома частина з них з’явиться в Україні вперше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами