Лайм

Тепер кожен сам по собі: засмучений принц Вільям відповів на рішення брата скласти повноваження

Старший онук королеви Єлизавети II мріє бачити родину однією командою, але, на жаль...

Принц Вільям не в захваті від рішення брата, принца Гарі, та його дружини Меган Маркл скласти з себе повноваження і почати незалежне від королівської родини життя.

Як пише The Times, старший онук королеви Єлизавети II висловив своє засмучення з приводу того, що тепер вони не "команда". І кожен з братів тепер "сам по собі".

"Ми все життя прожили пліч-о-пліч, тепер так не вийде. Тепер кожен сам за себе. Мені сумно від цього, - зізнався принц Вільям. - Все, що ми можемо зробити, і все, що я можу зробити, це рухатися далі і підтримувати їх, сподіватися, що прийде час, коли всі ми прийдемо до спільної думки. Я хочу бачити всіх в одній команді".

Раніше занепокоєння з цього приводу висловили і близькі Меган Маркл. Батько герцогині та її зведена сестра не підтримали її рішення відмовитися від королівських повноважень.

Що ж стосується реакції королеви, у заяві Букінгемського палацу підкреслили, що обговорення цього питання з герцогом і герцогинею Сассексскімі ще "знаходяться на ранній стадії". Мовляв, для остаточного рішення ще потрібен час і з висновками Єлизавета II не поспішає. При цьому одне з джерел місцевої преси зазначило, що в палаці рішенням принца Гаррі та його дружини засмучені.

  • Цікаво, що незабаром після раптової заяви принца Гаррі та Меган Маркл їх воскові фігури прибрали з Музею мадам Тюссо. Тепер поруч з королівською родиною в музеї зяє порожнеча.
  • Читайте також на theLime, чому Меган Маркл повернулася до Канади після відмови від королівських повноважень. При цьому принц Гаррі залишився у Лондоні, щоб залагодити справи з королівською родиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами