Лайм

Як пройшов 3 випуск Голосу країни-10 і хто зумів повернути всі чотири суддівських крісла (відео)

Найбільше суддям проекту сподобалася учасниця з Казахстану Індіра Едільбаєва

2 лютого на каналі "1+1" вийшов 3 випуск шоу "Голос країни-10". Судді проекту Дан Балан, Тіна Кароль, MONATIK, Потап і Настя Каменських оцінили 12 конкурсантів, 9 з яких ми побачимо в наступних випусках. На сцену, серед інших, вийшла дружина українського репера VovaZIL'Vova Уляна Малиняк, відома модель Катерина Степуна і навіть хореограф Григорій Чапкіс. Дивіться далі три кращих виступи третього ефіру.

Сюй Чуань Юй (команда Дана Балана)

Обдарований юнак приїхав в Україну з Китаю вчитися вокалу в Київському інституті музики ім. Р. М. Глієра. Всього за два роки він вивчив українську мову і прийшов на шоу, щоб заспівати для батьків і країни, яку полюбив. Виконавши пісню Святослава Вакарчука "Не твоя війна", Сюй Чуань Юй повернув до себе крісла Дана Балана, MONATIK'а і Насті з Потапом. Судді вмовляли китайського студента приєднається до їхнії команд, але сам він обрав заступництво молдавського виконавця.

Руслан Опанасенко (команда MONATIK'а)

24-річний актор мюзиклів з Києва навчався на танцюриста, але завжди хотів співати. Юнак зрозумів, що переріс дитячу аудиторію, і тепер мріє стати відомим співаком. Руслан виконав пісню Земфіри "Искала", чимало спантеличивши суддів. Через високий голос всі вони спочатку прийняли його за дівчину. Але навіть так талановитий конкурсант зміг повернути до себе три крісла. Тіна Кароль і Дан Балан навіть не встигли запросити його в свої команди: енергійний учасник одразу ж вибрав MONATIK'а.

Інді Едільбаєва (команда Дана Балана)

28-річна Індіра Едільбаєва з Алмати стала єдиною учасницею 3 випуски "Голосу країни-10", яка повернула до себе всі чотири крісла. З Казахстану в Україну вона приїхала, щоб стати відомою співачкою і опорою для мами, яка важко працювала заради благополуччя доньки. Дівчина підкорила суддів проекту не тільки чистим вокалом, але і незвичайною красою. Щоб заманити її в свою команду, Дану Балану довелося задіяти все своє красномовство.

У третьому випуску шоу найбільше учасників вдалося зібрати Дану Балану. Сам він несказанно зрадів своїй "міжнародній команді".

Команда Дана Балана:

  • Євген Анішко
  • Сюй Чуань Юй
  • Індіра Едільбаєва

Команда Тіни Кароль:

  • Віталій Окс
  • Ольга Баландюх

Команда Потапа і Насті:

  • Катерина Степура
  • Руслана Калашникова

Команда MONATIK'а:

  • Руслан Опанасенко
  • Владислав Семенов

Нагадаємо, що наступний випуск шоу "Голос країни-10" відбудеться вже через тиждень, 9 лютого. Найцікавіші його події традиційно відстежуйте на сторінках theLime.

  • Нині навколо яскравої учасниці шоу Голос країни-10 розігрався скандал через Крим. Вокалістка з комнади Дана Балана потрапила в базу центру "Миротворець".
  • У першому випуску шоу Дан Балан приревнував Тіну Кароль до секс-символу шоу "Танці з зірками" Даніелю Салему. Схоже, тепер за увагу співачки на проекті боротимуться два мачо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами