Лайм

Марина Круть йде до фіналу Нацвідбору-2020. Батьки плачуть, адже вона - просто дівчинка з Хмельницького

Після оголошення результатів півфіналу співачка відповіла на кілька запитань редакції

8 лютого в Києві відбувся перший етап Національного відбору на Євробачення-2020. Його фавориткою стала бандуристка Марина Круть (KRUTь), якій цього вечора максимальний бал віддали і члени журі, і глядачі. Її конкурсна пісня "99" здавалася занадто казковою для строкатого конкурсу, сама ж Марина розраховувала лише на середні оцінки, адже вона - "проста дівчина з Хмельницького". Відразу після оголошення результатів півфіналу співачка відповіла на кілька запитань редакції theLime.

- Марино, вітаємо. Як тобі підсумки вечора?

Дякую. Підсумки - фантастика! Як я і казала, ніхто не ставив на мене. Моя історія дуже проста. Історія звичайної дівчини з Хмельницького, яка приїхала до Києва. До останнього ставили на більш відомих виконавців з перспективами. Мені здавалося, що я була дуже андеграундною на їх фоні. А тут мене так підтримали. Ці бали - просто фантастика. Чесно. Я була впевнена, що буде четвірка або трохи вище, але не вісім.

- Що з номером? Чи плануєш вносити якісь корективи до фіналу?

Так, номер змінимо, але поки деталі розкривати не буду. Але в цілому сподіваюся, що ми роздуємо його ще більше. І чим більше, тим краще.

- Візуально?

Візуально, інструментально, вокально. Все пропрацюємо.

- Сильно хвилювалася чи здалося?

Хвилювалася, дуже. Всі хвилювалися. Голос тремтів, руки тряслися. Для мене просто все це нове. Але у порівнянні з іншими шоу, в яких я брала участь, здається, що впоралася. І з найвищою нотою, яку боялася як вогню, теж впоралася. Все вдалося.

- Що думаєш про коментарі членів журі?

Я погоджуюся з усім сказаним. Ці поради дуже цінні для мене, правда. Сподіваюся, що нам вдасться все це врахувати, тому що це поради професіоналів з великим досвідом. Нерозумно було б просто ігнорувати їх.

- У фіналі буде вже явно складніше, але підсумки сьогоднішнього вечора мають надати тобі впевненості, згодна?

Чесно скажу, я намагалася робити все, аби не думати про фінал. Зараз він звалився як сніг на голову, і поки я не встигла ще обміркувати це абсолютно. Одне знаю точно: моя справа залишається незмінною - вийти і зробити те, що зробила сьогодні.

- Батьки дивляться ефір? Вони вже в курсі його підсумків?

Звичайно. Дивляться і плачуть. І я з ними плачу. Просто ридають.

- Кого повезеш з собою на Євробачення у разі перемоги?

Всіх своїх. Всіх, хто пройшов зі мною цей шлях. Це моя команда. Хочеться сісти вже в літак і сказати: "Фух! Ну, полетіли!"

- Цього року це простіше здійснити, адже з фінансами обіцяють допомогти.

Так, ми сподіваємося, що все витягнемо. А якщо ні, то нам доведеться продати цю або цю [сміється і вказувати на нирки]. Ну або когось із команди. Побачите, що з Троєщини хтось зник, а потім знайшовся без нирки - це хтось із нас. Якщо що, я жартую. Емоції переповнюють. Дякую всім велике за підтримку!

  • Нагадаємо, за квиток до фіналу 8 лютого боролися перші вісім учасників Нацвідбору. Разом з Мариною Круть 22 лютого за право представляти Україну в Нідерландах також позмагаються співачка Jerry Heil та гурт Go-A.
  • У другому півфіналі 15 лютого виступлять наступні вісім артистів - гурти MOONZOO feat. FMF Sure та FO SHO, виконавці Еліна Іващенко, Олександр Порядинський, GARNA, KHAYAT, David Axelrod та проект TVORCHI.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами