Лайм

На шоу Голос країни-10 через карантин перенесли прямі ефіри - названі дати

Прямі ефіри були заплановані на 5,12 і 19 квітня

Організатори вокального шоу "Голос країни-10" на телеканалі "1+1" перенесли прямі ефіри, які були заплановані на 5,12 і 19 квітня. Таке рішення було прийнято у зв'язку з карантином, який ввели по всій країні через загрозу поширення коронавирусу.

Як глядачі зможуть використовувати придбані квитки на прямі ефіри і генеральні репетиції прямих ефірів шоу організатори повідомлять найближчим часом.

Фото: 1 + 1

Етап "нокаутів" буде продовжений - телеглядачі побачать відразу чотири програми, зняті заздалегідь, кожна з яких буде присвячена окремій команді. У першому епізоді, який буде показаний вже цієї неділі, 22 березня, глядачі спостерігатимуть за тим, як боротимуться за перемогу учасники з команди MONATIK.

Нагадаємо, що 15 березня на "Голосі країни-10" пройшли останні "вокальні бої" - етап шоу, в якому пари учасників змагалися за право залишитися в командах MONATIK'а, Тіни Кароль, Дана Балана і Потапа з Настею.

  • 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавирусу. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.
  • Українські зірки закликали прихильників не залишати будинки без крайньої необхідності. Тепер Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. І навіть приготувати їм обід.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами