Лайм

Племінниця Трампа розкриє темну історію сім'ї в скандальній книзі

Мері Трамп вирішила пояснити, як її дядько став такою впливовою і небезпечною людиною

Племінниця президента США Мері Трамп написала книгу, яку видавництво Simon & Schuster описує як "викривальний і авторитетний портрет Дональда Трампа і токсичної родини, яка його створила". Мемуари "Забагато і завжди мало" (Too Much and Never Enough) виходять 28 липня.

Фото: Wikipedia

55-річна Мері Трамп - клінічний психолог і єдина племінниця президента, дочка його покійного брата Фреда Трампа-молодшого. У книзі вона проливає світло на темну історію їньої родини, пояснюючи, як дядько став людиною, яка тепер "загрожує здоров'ю, економічній безпеці і соціальній структурі всього світу".

Більшу частину дитинства Мері Трамп провела у великому будинку своїх бабусі і дідуся, де виросли Дональд і його четверо братів та сестер. Вона описує руйнівні стосунки, насильство і нехтування, які панували в їхній родині, а також дивні і токсичні відносини між Фредом Трампом і двома його старшими синами - Фредом-молодшим і Дональдом. Книга також звинувачує президента в тому, що він "звільнив і висміяв" свого батька, коли той почав страждати від хвороби Альцгеймера.

Видавництво називає Мері "єдиним Трампом, що бажає розповісти правду про одну з найбільш могутніх і неблагополучних сімей в світі". Її книга вийде менш ніж за місяць до того, як 24-27 серпня Республіканська партія висуне його кандидатуру на другий президентський термін.

  • В Індії фото дочки Трампа перетворили на мем. Іванка не образилася і видала гідну відповідь, "потоваришувавши" з індійськими шанувальниками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами