Лайм

Ная Рівера знайдена мертвою. Що відомо про батька дитини, яку встигла врятувати актриса

Актор Райан Дорсі не коментує загибель колишньої дружини

13 липня поліція округу Вентура (Каліфорнія, США) повідомила про знаходження тіла актриси Наї Рівери в озері Піру місцевого парку Лос-Падрес. 8 липня Рівера вирушила на орендованому човні на прогулянку озером з 4-річним сином Джозі. Пізніше дитину виявили в ньому без матері, при цьому рятувальний жилет актриси та її документи також залишилися в човні.

У той же день поліція почала пошукову операцію за участю рятувальників та водолазів. Пошуки Рівери тривали аж до 13 липня. За фактом знаходження тіла поліція стверджує, що мова йде про нещасний випадок, не про самогубство. Незадовго до загибелі актриса встигла заштовхнути дитину до човна і таким чином врятувати її. Самій же Рівері, судячи з усього, не вистачило сил врятуватися. theLime згадав, що відомо про особисте життя актриси та батька хлопчика.

Ная Рівера та її колишній чоловік Райан Дорсі Фото: Getty Images

Телесеріал "Хор", в якому Рівера знімалася з 2009 по 2015 рік, граючи черлідершу Сантану Лопез, приніс актрисі справжню славу. У 2010 році Рівера увійшла до списку "100 найсексуальніших жінок" за версією глянцю Maxim та до схожого рейтинга порталу AfterEllen. В той же час вона почала зустрічатися з актором Марком Саллінгом, також колегою по серіалу "Хор". Пізніше про ці стосунки Рівера згадувала в авторській книзі "Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes, and Growing Up".

Втім, стосунки не були настільки тривалими. Вже у 2013 році актрису помітили з репером Біг Шоном. Через деякий час пара навіть оголосила про заручини, але щось пішло не так. Вже у березні 2014-го Рівера та Шон розлучилися, і в липні того ж року актриса вийшла заміж за актора Райана Дорсі. До весілля вони зустрічалися всього три місяці.

Восени 2015 року в родині Рівери та Дорсі народився син Джозі. І все б нічого, от тільки вже через рік актриса подала на розлучення. Судячи з усього, в тій ситуації подружжя зуміло знайти спільну мову і помиритися, але через деякий час Рівера вирішила розлучитися остаточно. Офіційно шлюб розірвали в червні 2018-го.

Ная Рівера та син Джозі Фото: Getty Images

Пізніше актрису помітили в компанії актора Девіда Слейда. Чи підтримувала Рівера стосунки з колишнім чоловіком та батьком дитини, не відомо. При цьому сам Дорсі продовжував бачитися з сином і нерідко ділився подробицями їх спільних вихідних в Інстаграм .

Райан Дорсі з сином Джозі Фото: instagram.com/dorseyryan

Райан Дорсі з сином Джозі Фото: instagram.com/dorseyryan

Райан Дорсі з сином Джозі Фото: instagram.com/dorseyryan

Новину про смерть колишньої дружини Дорсі не коментує. Без відповіді поки залишаються і питання його підписників про подальшу долю дитини.

  • 13 липня у віці 57 років померла актриса Келлі Престон, дружина Джона Траволти. Актор розповів про її боротьбу з хворобою і присвятив їй прощальний пост у соцмережі.
  • У липні на 99 році життя помер актор Карл Райнер, який зіграв моторного старого Соула у фільмах "Одинадцять...", "Дванадцять..." і "Тринадцять друзів Оушена".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами