Лайм

Дискваліфікація Винника та пісня Кухар: як пройшов 6 випуск шоу "Танці з зірками"

На шостому тижні учасників раптом стало на дві пари менше, а Катерина Кухар заспівала

Увечері 4 жовтня в ефірі каналу "1+1" пройшов 6 випуск танцювального шоу "Танці з зірками", який незабаром після початку приголомшив глядачів новиною про дискваліфікацію Олега Винника та Олени Шоптенко. Парі все ще не вдалося здолати коронавірус та, згідно з правилами проекту, її довелося виключити зі списку учасників. Кажуть, фанам хвилюватися нема чого, адже є велика ймовірність, що ватажка "вовчиць" повернуть на паркет. Хоча поки це лише чутки.

Якщо ви з якихось причин пропустили 6 випуск або просто вирішили провести час корисніше, ми готові розповісти вам про п'ятірку головних його події. Адже виліт Олега Винника далеко не єдине, чим цієї неділі намагалися здивувати глядача. Далі коротко про те, хто ще покинув шоу, як раптом заспівала Катерина Кухар та хто відрізнився кращими та гіршими оцінками.

  • Хвороба Олега Винника та дискваліфікація

Через погане самопочуття ні Олег Винник, ні Олена Шоптенко бути присутнім у студії цієї неділі не змогли. Співак та хореограф зв'язалися з ведучими та глядачами по відеозв'язку та розповіли про своє самопочуття.

Олег Винник та Олена Шоптенко Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

За словами Олега Винника, форма його захворювання виявилася значно складнішою, а Олені Шоптенко пощастило ще менше. "Лікарі та закон поки не дозволяють мені повернутися на проект [...] Мені значно краще, але танцювати ще не зміг би. Весь тиждень потрібно було б репетирувати, а це поки неможливо", - зазначив артист.

У свою чергу, Олена Шоптенко зазначила, що ніколи не хворіла так важко, як у випадку з Covid-19: "Почуваю себе значно гірше, ніж хотілося б. Постійно піднімається температура. Страшний кашель. Такого зі мною ще ніколи не було". Поки лікарі забороняють танцівниці будь-які фізичні навантаження.

Згідно з правилами шоу, пара з якихось особистим може пропустити лише один ефір. Незабаром після спілкування з учасниками ведучі Юрій Горбунов та Тіна Кароль оголосили, що Олег Винник та Олена Шоптенко дискваліфіковані. Що правда, під кінець випуску Ольга Фреймут і решта учасників почали вимагати від творців проекту зробити виняток і повернути фаворитів на паркет. Щось підказує, що історія співака на шоу ще не закінчена.

  • Кращі танці вечора та баттл "ВІА Гри"

Технічний ча-ча-ча Санти Дімопулос та Макса Леонова так сподобався суддям, що "десятки" в результаті підняли всі, крім Влада Ями. Так пара отримала 39 балів з 40-ка можливих і стала фаворитами 6 випуску.

Слідом за парою 39 балів також отримали Надія Мейхер та Кирило Васюк - фокстрот учасників виявився не менш професійним. У зв'язку з цим Санта Дімопулос кинула виклик своїй колезі з гурту "ВІА Гра" та оголосила на 7 випуск великий баттл.

  • Вокальний виступ Катерини Кухар

Незважаючи на те, що в Україні Катерину Кухар знають як професійну танцівницю та балерину, весь цей час вона приховувала свою любов до вокалу. У 6 випуску шоу "чорний лебідь" проекту вирішила заспівати улюблену пісню Ірини Білик. Що з цього вийшло, дивимося далі.

  • Найгірші танці вечора

Найнижчий бал 6 випуску, 28 очок з 40-ка можливих, також розділили між собою дві пари - Дар'я Петрожицька, Ігор Голуненко та Позитив, Юлія Сахневич. Примітно, що під кінець шоу перша пара опинилася в зоні ризику, але її все ж врятували глядачі.

  • Хто покинув 6 випуск "Танців з зірками"

Отже, в зоні ризику цієї неділі виявилися Дар'я Петрожицька та Тарас Цимбалюк. Кого в результаті "витягли" глядачі, ви вже читали вище. 6 випуск шоу покинули актор Тарас Цимбалюк та його партнерка Яна Заєць.

Тарас Цимбалюк та Яна Заєць Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

А ось яким був останній пасодобль Тараса та Яни на проекті шоу.

Нагадаємо, всього в "Танцях з зірками-2020" взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами. На даний момент проект також покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona та актор Арам Арзуманян. За кубок програми вже наступної неділі змагатимуться 8 пар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами