Лайм

"Новорічна ніч на каналі "Україна": організатори підготували приємні сюрпризи для глядачів

Побачити грандіозне музичне шоу глядачі зможуть вже 31 грудня

31 грудня канал "Україна" запрошує глядачів на масштабне святкове шоу "Новорічна ніч на каналі "Україна", аби зустріти 2021 рік весело, яскраво та незабутньо. До того ж в компанії популярних артистів.

2020 став для усіх нас роком випробувань та обмежень. Канал "Україна" влаштовує грандіозне свято, в якому візьмуть участь найпопулярніші українські зірки.

"Новорічна ніч на каналі "Україна" – це українські та міжнародні хіти, дотепні жарти, вражаючі постановки та неповторна атмосфера веселощів. Глядачі заспівають із зірками в караоке-барі та станцюють під найпопулярніші мелодії 2020 року, які співаки виконають на Михайлівській площі під час новорічних святкувань.

NKФото: канал "Україна"

"На сцені шоу "Новорічна ніч на каналі "Україна" прозвучать тридцять п’ять пісень у виконанні топових українських зірок, а номери вражатимуть глядачів своєю масштабністю та оригінальністю. У новорічний вечір запалять кращі з кращих, серед них – NK (Настя Каменських), Олег Винник, MONATIK та DZIDZIO", – розповів директор департаменту розважальних програм каналу Анатолій Сябро.

Співак Олег Винник не лише подарує глядачам свої головні хіти, але й приготує неймовірний сюрприз. "Звичайно, що новорічну ніч не можна уявити без хітів, тому у свято я буду дарувати людям улюблені ними композиції. Окрім своїх авторських треків виконаю легендарну пісню багатьох поколінь. Головне – настрій і емоція", – зазначив артист.

Імена ведучих стануть для українців несподіванкою, їх творці шоу відкриють згодом. Включення проходитимуть з двох локацій: безпосередньо з Михайлівської площі – поруч з головною ялинкою країни та із зони караоке.

Олег ВинникФото: канал "Україна"

"Крейзі-караоке – це зона гумору та різноманітних розваг. Співаки, телеведучі, актори, спортсмени не тільки співатимуть та куражитимуться, але й змагатимуться між собою у дотепних конкурсах. Ми зробимо все, аби подарувати глядачам незабутнє шоу та найтепліші, найяскравіші емоції свята", – додав Анатолій Сябро.

Для кожного артиста команда проєкту готує унікальний номер або конкурс. Зйомки стартують на початку грудня, а побачити грандіозне музичне шоу "Новорічна ніч на каналі "Україна" глядачі зможуть ввечері 31 грудня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами