Лайм

Автор неофіційного гімну України засвітився на реп-треку з лідером гурту "Тартак"

Автор пісні «Україна», що перетворилася на неофіційний гімн країни та Національна легенда України Тарас Петриненко виконав приспів для треку "Час" лідера гурту "Тартак" і військовослужбовця ЗСУ Олександра Положинського.

Кліп з'явився на каналі Олександра Положинського в YouTube.

Лідер "Тартаку" розповів, як була створена пісня і кліп, зокрема висловивши повагу легендарному Тарасу Петриненко.

"Пан Тарас підібрав гарну гармонію під запропонований варіант співу, підлаштував трошки під себе текст і чи не з першого дубля все заспівав, як має бути. Віталій Телезин зробив аранжування, на його студії 211 все це записали і привели до належного стану, а Віктор Придувалов з командою зняв кліп. Ото й усе. Тепер треба тільки дивитися й слухати", - написав в описі до кліпу Олександр.

Окремо він розповів про що текст пісні: "Пісня про важливе. Про сенс життя. Про цінності. Про те, що наша витримка і єдність, наша активність та цілеспрямованість — це те, що наближає нашу перемогу. А ще пісня про людей. Про не дуже хороших, про хороших і про найкращих".

Як повідомляв "Апостроф", попри поважний вік Національна легенда України Тарас Петриненко продовжує виконувати в Україні благодійні концерти і виїжджав за кордон лише для збору коштів.

Новини партнерів

Читайте також