Лайм

Як провести вівторок та уникнути труднощів: гороскоп на 19 травня

Кому в цей день варто відмовитися від масштабних задумів, а кому можна сміливо ризикувати

Гороскоп на сьогодні обіцяє переважному числу знаків зодіаку день перспектив і виправданого ризику. Що правда, деяким все ж доведеться відмовитися від великих планів і присвятити час побутовим дрібницям, які загрожують перетворитися на проблеми.

Детальніше гороскоп на 19 травня 2020 читайте на сторінці нижче. Більше порад астрологів на кожен день - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Овен

Овни вже на старті робочого тижня відчувають втому. Вам важко сконцентруватися, ви допускаєте помилки. Все ніби валиться з рук. Саме тому сьогодні вам варто відкласти ті справи, які вимагають уваги і максимальної самовіддачі. Поверніться до них через день-два, але вже з натхненням і творчим підходом.

Телець

Ключем до успіху Тельців сьогодні може стати виключно тверда рішучість. Приймаючи важливі рішення цього вівторка, ретельно зважуйте всі "за" і "проти", а ось спонтанність варто залишити на потім. Відмовтеся від авантюр та ризику. Особливо, якщо справи пов'язані з фінансами або примарними шансами просунутися кар'єрними сходами.

Близнюки

Гороскоп сьогодні не обіцяє Близнюкам особливого успіху у справах фінансових та підприємницьких. Маючи таку можливість, проведіть вівторок максимально відсторонено від угод і важливих переговорів. Якщо вже так станеться, що виходу не буде, в такому випадку дійте за обставинами і прислухайтеся при цьому лише до свого серця.

Рак

Раки цього вівторка розкриють в собі дар переконання, який зможуть підкріпити відмінним настроєм і завидною логікою. Люди прислухаються до вас, тільки підберіть вірні слова та аргументи.

Лев

Левам варто побоюватися у цей день розбіжностей. Будьте готові до того, що зустрічі з приятелями раптом можуть виявитися причиною непорозумінь і навіть конфліктів. Не базікайте сьогодні зайвого, утримайтеся від бесід на особисті теми. Є велика ймовірність того, що ваші слова сприймуть не зовсім правильно. Виправдатися буде значно важче.

Діва

Життєвий потенціал Дів сьогодні на висоті, а це означає, що ви готові досягати найчестолюбніших задумів та цілей. До вечора вас напевно порадують позитивними новинами. Не виключені й вигідні пропозиції від колег, керівництва, які можуть стати початком цілого нового етапу у вашому житті.

Терези

А от для Терезів вівторок цього тижня може стати днем ілюзій та обману. Особливо це відчують люди творчих професій - вам буде важко приймати рішення, адже поставлені завдання напевно підуть врозріз з вашим баченням та принципами.

Скорпіон

Схоже, що Скорпіонам буде важко налаштуватися на конкретну хвилю - вівторок буде суперечливим, хитким. Він може як радувати вас, так і засмучувати. До всього іншого, сьогодні напевно доведеться витратитися, але не поспішайте хвилюватися. Це буде хороше капіталовкладення, про яке жалкувати не доведеться.

Стрілець

Вівторок відкриває перед Стрільцями хороші перспективи в плані кар'єрного росту. Цей день буде сприятливим для самоосвіти та отримання нових умінь. У майбутньому вони зіграють вкрай важливу роль, тому хапайтеся сьогодні за всі привабливі можливості.

Козеріг

Козерогам гороскоп на сьогодні обіцяє успіх у ситуаціях, які зажадають спонтанних рішень. Не втрачайте ініціатив, сміливо ставайте за штурвал. В цілому ж вівторок буде сприятливим для зустрічей з партнерами, колегами, для перших цеглин вашого бізнесу і нових напрямків кар'єри.

Водолій

Водолії вже не давно подумують про кардинальні зміни, і почати їх варто вже сьогодні. Починайте впевнено, нехай навіть з дрібниць. Будьте готові до того, що результат буде видний не відразу. Не захоплюйтеся фантазіями та мріями, не завадить сьогодні бути трохи більш приземленим.

Риби

Цього вівторка Риб чекає довгоочікувана душевна рівновага. Сьогодні у вас є можливість не тільки побути в гармонії з самим собою, а й з оточуючими людьми. Скористайтеся цією можливістю, щоб налагодити відносини з рідними або близькими після розбіжностей чи конфліктів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми