Лайм

Що принесе повня в серпні кожному зі знаків Зодіаку: спойлер – це буде потужно

Космічні енергії захоплять у вир подій

Серпень 2024 року позначений потужними космічними енергіями - в цьому місяці відбудеться кілька визначних подій. Повня у Водолії, яка настане 19 серпня, сколихне життя всіх представників Зодіаку і кардинально змінить їхнє життя.

Про те, що чекати представникам зодіакального кола після Повні, це розповіла астрологиня Емма Говарт для GLAMOUR.

Читайте також: Амур дістає стріли: серпень принесе несподівані повороти у коханні трьом знакам Зодіаку.

Овен

Немає нічого, що вам подобається більше, ніж можливість сяяти. Ви отримаєте цю можливість з початком серпня, тож будьте готові зайняти центральне місце. Молодик 4 серпня спонукатиме вас думати масштабно, коли йдеться про творчі проєкти та гарний час. Чим більше часу ви приділите улюбленій справі, тим кращим буде цей місяць. З 5 по 28 серпня ретроградний Меркурій дарує вам яскраву атмосферу, тож будьте готові повернутися до старої ідеї, місця чи людини. Будьте готовими протистояти залицянням колишнього.

Повня 19 серпня потрапляє у ваш одинадцятий будинок, спонукаючи вас позбутися прихильностей, які вам більше не служать. Будь мудрим, Овен. Починаючи з 22 серпня, сезон Діви приверне увагу вашого здоров’я та розпорядку дня, тому будьте готові до змін.

Телець

З початком серпня дім і родина займають перше місце у вашому порядку денному, і якщо ця комбінація вселяє страх у ваше серце, не варто впадати у відчай. Сезон Лева — це створення стабільності та безпеки на власних умовах. Мрійте про великі мрії та втілюйте мету на майбутнє, однак не чекайте миттєвих змін. Ретроградний Меркурій (5-28 серпня) принесе повільний темп вашому літу та багато часу, щоб розглянути свої варіанти.

Повня 19 серпня потрапляє у вашу кар’єрну зону, нагадуючи вам, що баланс зараз є ключовим. Можливо, ви взяли на себе велике зобов’язання, але ви також повинні залишатися вірними собі. Фінансова удача може стати ключем до початку чогось, що може змінити вашу траєкторію. Сезон Дів приносить вам енергію головного героя з 22 серпня, тож вирушайте туди та пам’ятайте, як добре провести час. Зараз життя може бути іншим, але це інше з найкращої причини.

Близнюки

Настав час сяяти - початок серпня принесе Близнюкам проєкти, пов’язані з написанням та поширенням своєї історії у великому масштабі. Настав час повірити власному ажіотажу! Молодик 4 серпня вимагає сміливих кроків і великих амбіцій, коли справа стосується планів на майбутнє. Говоріть, що хочете, можливо, настав час розірвати стосунки з кимось із вашого минулого. Ретроградний Меркурій підштовхне колишнього або старого знайомого знову зв’язатися з вами, але тільки ви знаєте, чи заслуговують вони на другий шанс.

Повня 19 серпня принесе ідеї й натхнення та відкриє нові горизонти. Якщо ви готові посилити ситуацію та проявити себе, можливо, настав час вийти за межі вашої поточної конфігурації. Життя може бути настільки великим, наскільки ви вирішите його зробити. Сезон Діви поверне вас на землю з 22 серпня, тому будьте готові зосередитися на члені сім’ї, який потребує вас.

Читайте також: Розпочнуть нову главу життя: ці знаки Зодіаку наважаться на кардинальні зміни на початку серпня.

Рак

Якщо ви готові покращити своє життя, висловіть сміливий намір і починайте діяти. Ви більш ніж готові вивести бізнес, амбіції чи майбутні плани на наступний рівень, все, що вам потрібно - лише почати. Очікуйте помірного прогресу під час ретроградного Меркурія (5-28 серпня), але знайте, що планування є таким же важливим, як і процес.

Повня 19 серпня означає для вас трансформацію, тому вирішіть, ким ви хочете бути, і повірте, що це можливо. Можливо, настав час позбутися старої звички, яка надто довго стримувала вас. Сезон Діви приносить вам велику енергію з 22 серпня та стимул говорити правду. Люди готові слухати те, що ви говорите. До кінця місяця ви зрозумієте, що маєте силу змінити свій світ.

Лев

Після молодика 4 серпня у вашому знаку не пропустіть можливість чітко визначити, чого ви найбільше хочете від життя прямо зараз, а потім визначити, як ви збираєтеся це зробити. Спойлер: цього літа миттєвих результатів не буде. Ретроградний Меркурій з 5 серпня (і у вашому знаку з 15 по 28 серпня) привнесе у справи повільну атмосферу. Але це непогано. Тримайте ваші варіанти відкритими та плануйте цю траєкторію.

Повня 19 серпня потрапляє в зону ваших стосунків, нагадуючи вам, що найбільше важливі люди ті, які вам не байдужі. Думайте масштабно, коли мова йде про романтику, і покажіть комусь, що ви в їхньому житті надовго. Коли 22 серпня настане сезон Діви, ви будете більш ніж готові стати яскравішою та сміливішою версією себе. Вам не потрібен чийсь дозвіл, щоб підвищити рівень, ви цар!

Діва

Візьміть трохи часу, щоб насолодитися життям, якщо це можливо, адже останні кілька місяців були для вас насиченими. Початок серпня — це перезавантаження, тож дайте можливість своїй уяві поблукати та загадайте серйозне бажання. Ретроградний Меркурій почнеться у вашому знаку 5 серпня, щоб перезавантажити та переглянути настрої.

Удача в кар’єрі приблизно 14 серпня перейде у потужну повню19 серпня. Рішення щодо вашого майбутнього буде на карті, коли закінчиться серпень. Виберіть варіант, який змусить вас почувати себе найбільш розслабленим, натхненним і схвильованим. До того часу, як настане сезон днів народження 22 серпня, ви будете більш ніж готові до переходу вперед. Прогрес відбувається, коли Меркурій відновлює прямий рух 28 серпня. І вересень буде вашим зірковим часом!

Читайте також: Що принесе новий тиждень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5-11 серпня.

Терези

З початком серпня не бійтеся просуватися вперед і налагоджувати нові зв’язки. Ретроградний Меркурій з 5 по 28 серпня принесе вам роздуми та зіпсує настрій. Можливо, настав час зробити перерву?

Дія, пов’язана з плануванням подорожей або навчання, може дати вам поштовх приблизно 14 серпня, але саме в повню 19 серпня відбувається справжня магія. Розглядайте це як свій шанс потрапити в центр уваги та показати світові, для чого ви насправді створені. У 2024 році Терези більше не будуть стояти осторонь! Починаючи з 22 серпня, сезон Діви приносить вам цілющі настрої, тож будьте готові досягти балансу між роботою та особистим життям. До кінця місяця життя може виглядати зовсім інакше.

Скорпіон

Готові до успіхів у своїй кар'єрі? З початку місяця ви отримаєте можливість поставити нові цілі на майбутнє та закласти основу для великої мрії. У вас є все для цього і навіть ретроградний Меркурій (5-18 серпня) не може стати на вашому шляху. Використовуйте оберти планети у своїх інтересах, приділяючи час відновленню зв’язку з людьми, які можуть допомогти з вашою місією, та/або переглядаючи незавершений проект.

Повня 19 серпня потрапляє у ваш четвертий будинок, спонукаючи вас відмовитися від старих моделей і обмежуючих переконань, які не вписуються у ваш спосіб життя - настав час створити власну унікальну версію сім’ї! Не бійтеся робити все по-своєму. Сезон Діви приносить хороші новини для вашого соціального життя, і до того моменту, коли Меркурій закінчить обертання (28 серпня), ви будете готові зрушити гори. Настав час прийняти правильні зміни.

Стрілець

Продовжуйте планувати подорожі з початком серпня і незабаром ви знайдете натхнення, яке вам потрібно, щоб повернути своє життя в норму. Молодик 4 серпня припадає на ваш авантюрний дев’ятий дім, спонукаючи вас думати ширше, коли мова заходить про нові враження. Те, що спочатку щось не здається можливим для вас, не означає, що це не так! З 5 серпня до 28 серпня ретроградний Меркурій подарує вашому літу повільну атмосферу, тож використовуйте цей час якнайкраще.

Повня 19 серпня принесе велику енергію проєкту, пов’язаному з написанням або розмовою зі світом. Настав час відмовитися від самосаботажу та створити простір у своєму житті для чогось, що відчуває справжнє творче задоволення. Сезон Діви зосереджується на вашій кар’єрі з 22 серпня, тому будьте готові злетіти вище, оскільки місяць наближається до кінця.

Читайте також: Наближається "судний день": що чекати від "трьох вісімок" і як приготуватися до цієї дати.

Козеріг

З початком серпня у повітрі відчуваються зміни і ви починаєте досліджувати новий напрямок життя. Якими б не виглядали ваші наступні кроки, варто діяти повільно. На щастя, ретроградний Меркурій (5-28 серпня) підтримає вас. Витратьте трохи часу, щоб навести порядок за лаштунками, перш ніж кинутися на повну силу у вересні.

Повня 19 серпня яскраво освітить вашу грошову зону, приносячи хороші фінансові новини, коли вони вам найбільше потрібні. Настав час повірити в краще, Козеріг. Це не просто можливо, це вже відбувається. І незабаром ви почнете бачити результати. Сезон Дів настає 22 серпня з авантюрним духом і великими ідеями. Почніть поводитися як зірка, якою ви є.

Водолій

Любов — це все, що вам потрібно цього місяця, Водолій! Незалежно від того, чи ви перебуваєте в шлюбі, чи назавжди відмовилися від роману, вам не вдасться уникнути гарного настрою цього серпня. На початку серпня загадайте бажання, яке закликає до таких стосунків, які ви хотіли б мати у своєму житті, і вірте в магію. Місяць ретроградного Меркурія (з 5 по 28 серпня) означає м’який прогрес і багато можливостей для нового.

19 серпня у вашому знаку настане Повня, який підживить решту вашого року. Настав час встати і зібратися, ви можете робити те, що хочете, і ви це зробите. Сезон Діви приносить вам серйозні відчуття особистої трансформації. Слідкуйте за своїм серцем і своєю цікавістю кудись несподівано, коли місяць закінчиться.

Риби

Змініть те, як ви проводите свої дні, і ви зміните те, як ви проводите своє життя, Риби. Немає сенсу витрачати час на мрії, якщо немає часу, витраченого на дії. Дозвольте собі вжити заходів і взяти на себе зобов’язання вести новий спосіб життя. Здоров’я – це багатство, і чим раніше ви зрозумієте, що це правда, тим краще.

Ретроградний Меркурій принесе сітловідбивальні вібрації протягом місяця (з 5 по 28 серпня), тому не намагайтеся бігти, перш ніж зможете пройти. Різницю тут роблять маленькі кроки.

Повня 19 серпня потрапляє у ваш цілющий дванадцятий дім, вносячи великі зміни у ваше самопочуття. Якщо ви готові відкинути ідею, яка просто не є актуальною, ви будете вражені тим, що прийде на її місце. Сезон Діви також приносить позитивні зміни для ваших найважливіших стосунків. Віддавайте перевагу тим, які хочете пройти далі, але не втрачайте себе в процесі. Цього місяця для Риб сприятливі зміни.

Цікаві новини для вас:

  1. Це розіб'є їм серце: три знаки Зодіаку до кінця літа чекає справжня любовна драма.
  2. З короною на голові: кому найбільше пощастить в сезон Лева.
  3. Ця зустріч переверне все життя: доля пошле особливу людину чотирьом знакам Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

Амур дістає стріли: серпень принесе несподівані повороти у коханні трьом знакам Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть закохатися в серпні - любовний гороскоп на серпень відзначає Тельців, Козерогів і Раків

Хто ідеальна дружина для вашого знаку Зодіаку

Астрологи назвали якості, якими володіє ідеальна дружина для кожного знаку Зодіаку

Розпочнуть нову главу життя: ці знаки Зодіаку наважаться на кардинальні зміни на початку серпня

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які на початку серпня розпочнуть нову главу життя - Овен, Лев і Діва наважаться на кардинальні зміни