Лайм

У популярному серіалі "Дивні дива-3" зіграв киянин: тепер він зірка соцмереж

У мережі не вщухає ажіотаж, викликаний третім сезоном серіалу від Netflix

Ось уже кілька тижнів в мережі не вщухає ажіотаж, викликаний третім сезоном серіалу від Netflix "Дивні дива" (Stranger Things). Кожного дня глядачі знаходять нові подробиці про проект, які викликають непідробний інтерес. Так, наприклад, стало відомо, що одну з ролей в картині зіграв українець Алек Утгофф.

До офіційного релізу всі подробиці серіалу трималися в найсуворішому секреті, тому ім'я 33-річного актора спливло в обговореннях проекту лише з часом. Тепер Алек Утгофф - зірка соцмереж. Його лайкають десятки тисяч інстаграмерів.

У третьому сезоні "Дивних див" киянин Алек Утгофф зіграв одну з дуже колоритних ролей. Актор перевтілився у вченого Олексія Смірнова, а вже на наступний день після прем'єри тільки в Instagram кількість його підписників збільшилася у кілька разів.

"Дякую всім за теплі слова та підтримку! Я, правда, зворушений, що ви отримали задоволення від моєї гри і резонували з персонажем. Я намагався відповідати людям, наскільки міг", - написав в одному зі своїх постів Утгофф.

Народився актор у Києві, але вже в шкільному віці разом з родиною емігрував з України. Вищу освіту Утгофф отримав у Великобританії, після чого переїхав до Лос-Анджелесу. За час кар'єри Алек Утгофф встиг зіграти епізодичні ролі в фільмах "Турист", "Джек Райан: Теорія хаосу", "Мордекай", "Місія нездійсненна 5" та інших.

  • Уважні шанувальники серіалу "Гра престолів" знайшли пояснення дивної сцені з вбивством Короля Ночі Ар'єю Старк, яка раніше викликала багато суперечок і критики. І, схоже, автори саги піддивилися її в індійському кіно.
  • Дивіться також на The Lime, хто з акторів "Гри престолів" засвітився в серіалі "Чорнобиль" : ви напевно впізнали не всіх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї