Лайм

Сварка Marvel та Sony через "Людину-павука" викликала хвилю іронії в мережі: ми зібрали кращі меми

Соцмережі наповнили не тільки обурення, але й тематичні меми

У мережі не вщухає ажіотаж навколо новини про те, що картина "Людина-павук" з Томом Холландом в головній ролі може назавжди зникнути з кінематографічного всесвіту Marvel.

Фінансові суперечки компаній Marvel Studios та Sony Pictures спровокували не тільки обурення прихильників франшизи, а й хвилю іронії. Соцмережі наповнили тематичні меми, в яких користувачі згадали ще два закритих проекти про "Людину-павука". Ми зібрали кращі з них.


"Людина-павук: Бездомний"


Приєднуйся до нас, Томе


Sony. Marvel. Том Холланд після звільнення


Коли "Людина-павук" більше не в MCU


Мій варіант, якщо Sony перезапустить "Людину-павука" в четверте


Disney. Sony. Наші надії побачити гідну 3 частину "Людини-павука"


Вперше?


Пітер Паркер спостерігає за суперечкою Sony з Marvel і морально готується втратити дядька Бена вчетверте


Реклама Durex: В се закінчилося дуже швидко? Це почуття взаємне

Нагадаємо, картина "Людина-павук: Далеко від дому" з Томом Холландом зібрала в прокаті понад мільярд доларів і стала найкасовішим релізом Sony Pictures за весь час існування студії. При цьому там заявили про намір припинити співпрацю з Marvel Studio.

Як пишуть західні ЗМІ, вся справа в грошах. В Disney (материнська компанія Marvel Studios) зажадали, щоб майбутні фільми про Людину-павука фінансувалися студіями за принципом 50/50, а значить так само розподілялася б і прибуток. Disney не зацікавлений в продовженні нинішніх умов, коли Marvel отримує 5% від валового касового доходу і всі доходи від мерчандайзингу. Кіностудія Sony дана пропозиція відхилила. Таким чином доля франшизи про супергероя поки залишається невідомою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї