Лайм

У мережі розмірковують, ким Marvel замінить Людину-павука: 5 головних кандидатів

На місце Пітера Паркера претендують цілих 5 супергероїв. Серед них є дівчина!

У Marvel Studios є безліч героїв-підлітків, які могли б замінити Пітера Паркера в Кінематографічному всесвіті Marvel (MCU) після розриву з Sony Pictures, що володіє правами на Людину-павука. Видання The Hollywood Reporter склало список найбільш підходящих кандидатів.

Міс Марвел

Міс Марвел (Камала Хан) - перша мусульманська героїня Marvel, що дебютувала в коміксах в 2014 році. Вона є найпопулярнішим новим персонажем, якого видавець "вивів у світ" за останні пару десятиліть.

Камала наділена оптимізмом і наївністю Пітера Паркера з MCU, а її додатковою перевагою називають стать і етнічну приналежність (переважна більшість персонажів Marvel Studio - білі хлопці, що не вписується в сучасні тенденції до різноманіття в кіно). Крім того, стати героєм Камалу надихнула капітан Марвел, що нагадує нам про зворушливі стосунки Людини-павука і його наставника - Залізної людини.

Халклінг

На перший погляд Тедді Альтман - всього лише Халк-підліток, але на ділі герой коміксів "Молоді месники" - інопланетянин, чиї здібності виходять далеко за рамки крушіння. Тедді - гібрид раси Кріі і Скруллів, який нічого не знає про своє коріння. Крім того, арка "Молодих месників" має всі шанси отримати розвиток після Четвертої фази MCU: в кінематографічної всесвіті вже з'явилися два члена його команди: Кессі Ленг (дочка Людини-мурахи) і Кейт Бішоп, героїня майбутнього серіалу Disney + "Яструбине око" .

Нова

У коміксах 1976 року Нова (Річард Райдер) навчався в середній школі, коли вмираючий ксандаріанский воїн перемістив свої здібності в його тіло. В наші дні особистість Нова належить юному Сему Олександру, чий батько був членом міжгалактичного Корпуси Нови. Перший випуск коміксів про цього персонажа обіцяв історію "в чудовій традиції Людини-павука", і якщо Marvel Studios дійсно хоче ввести в MCU заміну Людини-павука, то літаючий, спритний і швидкий Нова може стати непоганим варіантом.

Гравітація

Невдалий інцидент з чорною дірою перетворив Грега Вілліса в Гравітацію - героя, здатного маніпулювати гравітацією свого тіла і прилеглих об'єктів. Співавтор коміксів Шон Макківер публічно заявляв, що дана серія розрахована на шанувальників Людини-павука (більш того, Пітер Паркер навіть фігурує в його пригодах як наставник). Специфічні сили гравітації роблять Грега неочевидним, але цікавим персонажем на заміну.

Спідбол

Спідбол (Роббі Болдуін) вперше з'явився в 1988 році в коміксах "Дивовижна Людина-павук" як молодий авантюрист, який отримав супергеройську силу через аварію в дослідницькій лабораторії, де працював на півставки. Його здатність формувати силові поля і відскакувати від речей могла б приголомшливо виглядати на великому екрані (зовсім як перші спроби Пітера Паркера стрибати з хмарочосів, випускаючи павутину з рук). Крім того, це єдиний персонаж у списку, якого створив один з авторів Людини-павука: Стів Дітко був художником, який подарував Спідболу життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї