Лайм

Netflix закриває популярний комедійний мультсеріал для дорослих

Останній сезон шоу вийде 31 січня 2020 року

Мультсеріал "Кінь БоДжек" завершиться після майбутнього шостого сезону, повідомляє видання The Hollywood Reporter. І хоча творець шоу Рафаель Боб-Ваксберг завжди планував, що в його мультсеріалі про антропоморфного коня буде всього шість сезонів, одна з зірок "БоДжека", Аарон Пол, тепер оскаржує цю тезу, заявляючи, що Netflix фактично скасував БоДжека.

Відповідаючи на стурбовані твіти фанатів про закінчення шоу, Пол розповів, що потоковий гігант "відправив БоДжека на пасовище".

"Закохався в цих персонажів, як і всі інші, але, на жаль, Netflix подумав, що настав час опустити завісу, і ось ми тут, - написав він. - Вони дали нам будинок на 6 прекрасних років. Ми нічого не могли з цим вдіяти ".

Ні Netflix, ні Боб-Ваксберг поки не прокоментували версію Аарона Пола, але це не було б таким вже й великим сюрпризом, пише видання CoS. Стример, який рідко публікує рейтинги своїх шоу, чи не вперше закриває визнані критиками серіали з сильними фан-базами. Наприклад, після першого сезону закрили мультсеріал "Тука і Берті", а містичний серіал "ОА" - після двох.

Перша частина шостого і останнього сезону "Коня БоДжека" вийде на Netflix 25 жовтня, а друга половина - 31 січня 2020 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї