Лайм

Тарантіно пише книгу про ветерана Другої світової війни, що розчарувався в голлівудському кіно

Дата виходу і назва книги невідомі

Квентін Тарантіно, режисер гучної картини "Одного разу в Голлівуді" пише роман про ветерана Другої світової війни, який після повернення додому втрачає інтерес до голлівудського кіно, оскільки після жахів фронту фільми виглядають занадто наївними та дитячими.

Про це він розповів в бесіді з колегою-режисером Мартіном Скорсезе для Гільдіі режисерів США, пише IndieWire.

"У мене там персонаж, який був на Другій світовій війні і бачив багато кровопролитних сцен. І тепер він повернувся з фронту, а на дворі 50-е, і фільми його більше не чіпають. Він знаходить їх дитячими після всього, що пережив сам. Голлівудські фільми для нього - просто фільми. І тоді він, абсолютно випадково, починає захоплюватися зарубіжними фільмами Куросави і Фелліні ... І він такий: "Ну, може бути, в них є щось більше, ніж ця голлівудська фальшивка", - розповів Квентін Тарантіно.

Режисер додав, що паралельно з написанням книги переглядає фільми післявоєнної епохи очима свого персонажа, розмірковуючи як герой може сприймати їх.

Коли вийде і як буде називатися книга, Тарантіно не уточнив. Раніше Квентін оголосив, що планує писати романи і п'єси після завершення кар'єри режисера. Це станеться, коли він зніме свій десятий фільм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї