Лайм

СТБ розкрив перші подробиці 3 сезону серіалу "Кріпосна"

Автори костюмованої драми готуються випустити 48 нових серій

Канал СТБ офіційно підтвердив наміри зняти 3 сезон костюмованої драми "Кріпосна", фінал якої викликав у мережі справжній ажіотаж.

За словами керуючого директора телеканалу Людмили Семчук, зараз йде робота над сценарієм наступних 48 серій, після чого відбудеться кастинг на нових героїв сюжету. Прем'єру серіалу запланували на 2021 рік, повідомляє прес-служба СТБ. Шоураннером 3 сезону "Кріпосної" також виступить Тала Прістаєцька.

Нагадаємо, непередбачуваний фінал "Кріпосної" спровокував серед українських глядачів справжній ажіотаж. В Instagram та Facebook з'явилися тематичні меми та сотні постів із закликами продовжити серіал на 3 сезон.

Через непередбачену смерть Андрія Жадана, одного з головних героїв драми, в мережі також стартував флешмоб #жаданживи, учасники якого вимагали повернути до життя персонажа.

  • Актриса Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, вперше стала мамою. Примітно, що донедавна знаменитість приховувала свою вагітність і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як народила первістка.
  • Дивіться також на The Lime, як актриса Катерина Ковальчук, яка зіграла головну роль в серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, знімається у США. У фантастичному бойовику Roy знаменитість з'явиться в образі ефектною войовниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї