Лайм

Актор "Гри престолів" зіграє головну роль в серіалі "Володар перснів"

Шанувальники фентезі-саги HBO запам'ятали Роберта Арамайо за роллю молодого Еддарда Старка

Британський актор Роберт Арамайо приєднався до зйомок серіалу "Володар кілець" від Amazon, пише Variety. Він зіграє головну роль героя Балдора замість Уілла Полтера, який вибув з проекту через конфлікти в робочому розкладі.

27-річний Амарайо відомий за роллю молодого Неда Старка в серіалі "Гра престолів". Він з'являється в трьох епізодах 6 сезону шоу - "Клятвопорушник", "Кров моєї крові" і "Вітри зими". Також актор зіграв у другому сезоні серіалу Девіда Фінчера "Мисливець за розумом".

Амарайо - не єдиний випускник "Гри престолів", що перекочував в серіал "Володар перснів". Роль головного антигероя виконає Джозеф Моул, який зіграв у сазі HBO Бенджена Старка - знаменитого розвідника Нічного Дозору і рідного брата Неда Старка.

Мало що відомо про сюжет серіалу "Володар перснів", окрім факту, що його події передують роману Дж. Р.Р. Толкіна "Братство персня". Виробництвом серіалу займається Amazon Studios у співпраці з розпорядниками спадщини Толкіна Tolkien Estate and Trust та New Line Cinema, підрозділом Warner Bros. Entertainment.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї