Лайм

Не люблю говорити "ні": Деніел Редкліфф розповів, чи повернеться до ролі Гаррі Поттера

Актор розповів, що думає про продовження популярної франшизи

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф останніми роками знімається в проектах, які кардинально відрізняються від франшизи, що зробила його знаменитим. В інтерв'ю Variety 30-річний актор розповів, чи хоче одного разу повернутися до ролі чарівника.

Фото: @ daniel9340 в Instagram

"Я так не думаю. Не люблю говорити "ні", але я з цим не поспішаю, - сказав Редкліфф. - Я відчуваю, що фільми ["Фантастичні тварини"] просуваються і чудово справляються без нас. Буду радий, якщо все так і залишиться. Мені подобається моє нинішнє життя. Я не кажу, що ніколи не повернуся до жодної франшизи, але мені подобається гнучкість, яку дає моя кар'єра зараз. Не хочу потрапляти в ситуацію, коли я підпишуся на одну серію фільмів на кілька років вперед".

Після виходу останньої частини "Гаррі Поттера" в 2011 році Деніел часто знімався в артхаусних фільмах ("Людина-швейцарський ніж", "Роги", "Пушки Акімбо"), але запевняє, що обирав дивні ролі не для того, щоб позбутися від а мплуа юного чарівника.

"Я не вибирав проекти, які були дивними заради дивацтва." Людина-швейцарський ніж "був дивним, тому що мова в ньому йде про пукає трупі, і це не для всіх. У той же час це неймовірно розумний фільм, якому є що сказати про те, як бути людиною. я зробив "Стволи Акімбо", де до моїх рук прикручені пістолети, але також знявся у "Втечі з Преторії", яка заснована на реальних подіях. Я думаю, що людей дивує, що зараз я займаюся різними речами, тому що вони бачили мене в одній ролі занадто довго", - сказав актор.

  • Зірка "Гаррі Поттера" розповів про стосунки Емми Уотсон і Тома Фелтона Руперт Грінт стверджує, що між ними завжди була іскра.
  • Раніше Емма Уотсон зізналася, що вона незаміжня й щаслива. Актриса розкритикувала стереотипи про 30-річних жінок і розповіла, що думає про сім'ю та дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї