Лайм

У Києві пройшов допрем'єрний показ романтичної комедії "Побачення у Вегасі": фото

Гала-прем'єра нової української комедії відбулася 3 березня у кінотеатрі "Оскар"

3 березня у столичному кінотеатрі "Оскар" у ТРЦ Gulliver відбулася гала-прем'єра нової української романтичної комедії "Побачення у Вегасі".

Першими фільм переглянули Maruv, Катерина Осадча, Володимир Остапчук, Павло Зібров, Дар'я Петрожицька, Марина Дьяконенко, Нікіта Бичков-Андрієвський, Михайло Ясінський, Богдан Юсипчук, Мішель Андраде, Віталіна Ющенко, Олег Собчук, Діана Глостер та інші зіркові гості.

Настрій вечора створювали ведуча Міла Єремеєва (NRJ) та DJ-сет від Сані Димова. Алкогольний партнер вечірки - Yellow Tail. Генеральний інформаційний партнер - "1+1".

"Побачення у Вегасі" розповість про поїздку рекламних агентів із конкуруючих агентств, Марини та Артема, до Лас-Вегаса. Там вони мають поборотися за підписання контракту з важливим клієнтом. Але їхня поїздка йде не за планом, коли обох знімають із рейсу в Лос-Анджелесі, і робоча подорож до Вегаса перетворюється на roadtrip через усю Америку.

Зйомки багатьох сцен фільму проходили у Лас-Вегасі, у пустелях Каліфорнії, в місті Ланкастер і на відомому на весь світ пляжі Venice Beach.

Головні ролі в комедії зіграли Оля Полякова, Володимир Остапчук, Марина Дьяконенко, Микита Бичков-Андрієвський, Вадим Галигін, а також голлівудська зірка Ерік Робертс.

Офіційний старт прокату фільму в усіх кінотеатрах країни – 5 березня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: кіно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї