Лайм

Актор "Гри престолів" вилікувався від коронавіруса і розповів про свій стан

На лікування 41-річному Крістоферу Хівью і його дружині знадобився місяць

Норвезький актор Крістофер Хівью, який зіграв у "Грі престолів" Тормунда, і його дружина здолали коронавірус. Новиною про одужання Хівью поділився на особистій сторінці в Інстаграм, подякувавши фоловерам за підтримку.

"Ми повністю одужали і почуваємо себе добре, - написав актор, приклавши до свого посту спільне фото з дружиною. - Після кількох тижнів карантину і ще пари в ізоляції, після зникнення всіх симптомів, ми нарешті в безпеці".

"Нам пощастило, що симптоми були незначними, - додав Хівью. - Ми посилаємо нашу любов і підтримку всім людям, яких вірус зачепив сильніше, і всім, хто втратив близьких".

Актор подякував фоловерам за підтримку і закликав не забувати про важливість дотримуватися умов карантину: часто мити руки, дотримуватися дистанції і піклуватися один про одного.

  • Вилікуватися від Covid-19 вдалося і актору Тому Хенксу. Раніше зірка картин "Форрест Гамп" і "Зелена миля" розповів про лікування в Австралії та життя на карантині.
  • Що ж стосується акторів "Гри престолів", Крістофер Хівью виявився не єдиним, хто підчепив коронавірус. Незабаром після новин про його захворювання стало відомо про позитивний тест на Covdi-19 у актриси Індіри Варми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї