Лайм

Іван Дорн випустив новий CGI-кліп Wasted - в ньому він літає, горить і стріляє блискавками

Музичне відео створили за допомогою комп'ютерної графіки

Івана Дорна перетворили на супергероя в новому кліпі на пісню Wasted з альбому OTD 2017 року. Для створення CGI-версії музиканта знадобився костюм motion capture, який за допомогою датчиків дозволяє перенести рухи живої людини в комп'ютер і змоделювати його тривимірну модель.

"Довгий час я не міг повірити в те, що відбувається. Кліпу передувала ретельна підготовка, збір команди по всьому світу - від Іспанії до Канади, все це виглядало для мене трохи неймовірно. Я повірив в це, тільки коли зайшов в Києві в кінопавільйон, де на мене надягли цей чорний костюм з кульками, я почав рухатися і зрозумів, що відбувається щось неймовірне. Я відчуваю себе якимось голлівудським актором - тобто моїми рухами зможе рухатися хто завгодно, навіть Шварценеггер або Сталлоне. Просто анімацією, ефектами ми можемо змоделювати його з моїми рухами", - розповів Дорн журналу Hello.

Режисером, продюсером і сценаристом відео виступив Денис Щукін - художник з візуальних ефектів, який працював над фільмами "Дедпул", "Логан", "Тор: Рагнарек" і серіалом "Гра престолів".

"У 2017-му я вперше почув OTD, і мені одразу сподобалися 3 треки - Collaba, Wasted і Such a bad surprise. Але міцніше всіх в голові засіла саме Wasted - я програвав її на повторі нескінченну кількість разів. У цей же час я задумав створити персональний проект, під який цей трек ідеально лягав. Вирішив запропонувати Івану стати одним з перших музикантів, які замінили себе 3D-версією у відео і зняти офіційний кліп. Зв'язався з ним через нашого спільного друга - Ваня теж загорівся ідеєю, і ми одразу знайшли порозуміння! Трохи пізніше зустрілися особисто в Лос-Анджелесі і понеслося - розкадровки, зйомки, сценарії", - розповів Щукін.

Зйомки кліпу зайняли всього 2 дні, після чого матеріал передали в руки аніматорів з України, Іспанії, США, Канади і Росії. Прем'єра кліпу відбулася 2 червня на Фестивалі короткометражних фільмів у Відні.

  • Дивіться також на The Lime, як Іван Дорн скопіював Олега Скрипку в рімейку знаменитого музичного відео "ВВ". Кліп на пісню "Танці" вважається першим в українському шоу-бізнесі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї