Лайм

Кіт Герінґтон раптово змінив імідж. Це більше не Джон Сноу, але така брутальність фанам до вподоби

Кажуть, Джон Сноу тепер помер, але ніхто особливо й не проти, адже є брутальний Харінгтон

Кіт Герінґтон, який зіграв у "Грі престолів" кудрявого милаху Джона Сноу, кардинально змінив імідж. У дні карантину відвідувати перукаря стало значно важче. Судячи з усього, до вирішення цього питання актор підійшов категорично.

Герінґтона з новою стрижкою помітили під час прогулянки в Лондоні з собакою, і фотографії актора одразу ж стали вірусними. Від такої брутальності фани моментально втратили голову - здається, деякі навіть підзабули, що він одружений на Роуз Леслі.

"Я готовий прихилити коліно перед Кітом Герінґтон", - сміються в коментарях. Як додали фани, Джон Сноу тепер помер, але ніхто особливо й не проти, адже є брутальний Герінґтон.

Фінал "Гри престолів" відшумів рік тому, і весь цей час Герінґтон не сидів без діла - як стало відомо пізніше, актор знімався в новому фільмі Marvel "Вічні" та навіть встиг підлікуватися від алкогольної залежності. Зараз, наскільки можна судити за знімками, актор почувається чудово.

Кіт ГерінґтонФото: Twitter / @LordSnow

"Добре, що я прочитала, що це Кіт Герінґтон. Я б його не впізнала", "Дуже добре виглядає", - додали під знімками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї