Лайм

Режисер зняв у Zoom короткометражний хоррор без бюджету - фільм очолив прокат в США

Сценарій написали за день, а вже через тиждень фільм зняли в додатку для відеодзвінків

Спостерігаючи за наслідками карантину, винахідливий режисер-аматор Крістіан Нільссон прийшов до висновку, що час пандемії як ніколи підходить для того, щоб зняти фільм і запустити його в прокат. Поміркувавши, Нільссон і його приятелі зняти в Zoom короткометражний хоррор без єдиного долара в бюджеті.

Уже сьогодні фільм Unsubscribe очолив прокат в США, і такого абсурду, як зізнався у Фейсбук сам режисер, бачити йому ще не доводилося.

Фото: facebook.com/christian.nilsson2

"Минулого місяця ми з YouTube-блогером Еріком Табахом базікали про те, що кінотеатри по всій країні були закриті через пандемію, - розповів він. - Ми жартували, що будь-який фільм, який покажуть в кінотеатрі, миттєво очолить касові збори. Розуміючи , що ця унікальна ситуація являє собою лазівку, ми розробили план".

Вже наступного дня Нільссон написав сценарій короткометражного хоррора, який назвав Unsubscribe ("Відписатися"). За сюжетом п'ять блогерів спілкуються у відеоконференції та розуміють, що їх переслідує таємничий інтернет-троль. Ще через тиждень картину зняли за допомогою додатка для відеодзвінків Zoom, не витративши ані долара долара.

Фото: boxofficemojo.com

Закінчивши пост-продакшн, приятелі орендували невеликий кінотеатр, викупили всі квитки на сеанс і провели показ в порожньому залі. Як і передбачалося, вже незабаром фільм очолив прокат в США зі зборами $25,4 тис.

"Вчора відбулася прем'єра "Відписатися" на Vimeo. Дивіться", - посміявся режисер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї