Лайм

Помер актор "Великої перерви" Віктор Проскурін

Новину про смерть артиста повідомила його дружина

Радянський і російський актор Віктор Проскурін, відомий за фільмами "Велика перерва", "Жорстокий романс" і "Пікова дама", помер у віці 68 років. Сумною новиною в соцмережах поділилася дружина актора Ірина Хонда, не уточнивши причину смерті.

Віктор ПроскурінФото: Олександр Рюмін / tass.ru

"Я не знаю, що сказати, тому що я поки в шоці. Все несподівано. Як будь-яка смерть. Царство небесне, мій любий... Нехай земля тобі буде пухом... Люблю тебе. Поважаю тебе. Я буду пам'ятати тебе завжди! Спасибі тобі за все", - написала вона в Facebook .

Віктора Проскуріна пам'ятають по ролі Гени Ляпішева у фільмі "Велика перерва". Також серед відомих його ролей - Герман в "Піковій дамі", купець Вожеватов в "Жорстокому романсі", близнюки Шолто в "Пригодах Шерлока Холмса", Олександр Блінов в "Вийти заміж за капітана".

  • Раніше у віці 88 років помер актор Ієн Голм, виконавець ролі Більбо Беггінса в трилогії "Володар перснів", зірка фільмів "Чужий" та "П'ятий елемент". Причиною смерті стали ускладнення, викликані хворобою Паркінсона.
  • На 99 році життя помер актор Карл Райнер, який зіграв моторного старого Соула в фільмах "Одинадцять...", "Дванадцять..." і "Тринадцять друзів Оушена".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї