Лайм

Міккі Рурк пообіцяв публічно принизити Роберта де Ніро. І це не просто скандал, а ворожнеча з 30-річною історією

Чому актори не ладнають ще з 80-х

Міккі Рурк пригрозив Роберту де Ніро "100-відсотковим публічним приниженням" нібито за те, що в одному зі своїх інтерв'ю зірка "Ірландця" назвав його брехуном. І це не чергова сварка акторів, як пишуть деякі таблоїди, адже колеги по цеху не ладнають вже майже 30 років. І ось чому.

Міккі Рурк Фото: Getty Images

До 76-річного де Ніро, "крутого тільки на екрані", Міккі Рурк звернувся на особистій сторінці в Інстаграм. Опублікувавши фото актора, Рурк назвав колегу "плаксою" і пригадав йому цитати з газет.

"Я з тобою говорю, плакса, - написав Рурк. - Один мій друг нещодавно сказав мені, що ти говориш про мене в газетах: "Міккі Рурк-брехун, він несе всяку нісенітницю". Послухай, містере крутий хлопець в кіно, ти перша людина, яка публічно назвала мене брехуном. Ось що я тобі скажу, недоноску: коли я побачу тебе, клянуся Богом, моєю бабусею, моїм братом і всіма моїми собаками, я жорстко зганьблю тебе, 100%".

Як саме 67-річний Міккі Рурк вирішив принизити де Ніро, він не уточнив. Проте, пост актора зібрав 17 тисяч лайків, сотні коментарів і став хорошим приводом для таблоїдів поговорити про черговий скандал.

Як уже згадувалося вище, Рурк та де Ніро не ладнають вже близько 30 років. І, кажуть, ця історія почалася ще на зйомках картини "Серце ангела" (1987), де обидва зіграли головні ролі. Пізніше Рурк неодноразово розповідав, як із захопленням стежив за роботою колеги на майданчику, ще не підозрюючи про його зарозумілість. Ця симпатія згасла після однієї короткої репліки - де Ніро нібито підійшов до Рурка і сказав: "Думаю, буде краще, якщо ми не будемо розмовляти один з одним".

З часом взаємна неприязнь переросла у ворожнечу, адже навіть через роки, як стверджував Міккі Рурк в студії італійського телешоу Live - Non É La D'Urso, де Ніро робив все, щоб актори не перетиналися, пише Independent. Нібито саме через це Рурк не знявся в картині "Ірландець" Мартіна Скорсезе - дізнавшись про плани режисера задіяти обох колег, де Ніро поставив йому ультиматум. А так як де Ніро та Скорсезе співпрацюють вже понад 40 років, режисер поступився.

Втім, сам Міккі Рурк теж не подаруночок. Працювати з колишнім боксером, який свого часу потрапив у серію скандалів, пов'язаних з вживанням алкоголю та наркотиків, вельми непросто. І не виключено, що деякі заяви актора цілком можна ділити на два. Що ж стосується де Ніро, він вважає за краще пропускати ці заяви повз вуха.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї