Лайм

Головний актор серіалу "Інтерни" виїхав з Росії і тепер працює офіціантом у Лондоні

При цьому від улюбленої справи Дмитро Шаракоіс не відмовляється і пробує себе в нових ролях

Актор Дмитро Шаракоіс, який зіграв у колись популярному серіалі "Інтерни" Бориса Левіна, тимчасово покинув кінематограф та виїхав з Росії. Тепер хлопця можна зустріти в одному з найдорожчих ресторанів Лондона - там Шаракоіс працює офіціантом.

Як пише "СтарХіт", до столиці Великобританії актор переїхав ще в 2019 році. Знайти хорошу роботу вдалося не відразу, і перший час Шаракоіс підробляв на будівництві. Але хлопець анітрохи не соромиться цього, адже рішуче почав новий життєвий етап.

Дмитро Шаракоіс Фото: instagram.com/sharakois

Пізніше Шаракоісу вдалося влаштуватися офіціантом в один з дорогих ресторанів. У вільний від роботи час хлопець гуляє столицею, подорожує Європою та ділиться своїми враженнями з підписниками в Instagram.

Як пише джерело, час від часу Шаракоіс гостює в Москві, де пробує себе на ролі в спектаклях та кіно. Незважаючи на бажання залишатися в Європі, актор не закидає улюблену справу.

Дмитро Шаракоіс у Лондоні Фото: instagram.com/sharakois

У серіалі "Інтерни" Шаракоіс знімався з 2011 по 2016 рік. Пізніше, незважаючи на успіх проекту, актор пропав з радарів і лише зрідка з'являвся в кіно. Весь цей час Шаракоіс грав у театрі, а з часом вирішив переїхати до Лондона. З пресою актор спілкується нечасто, тому шанувальники лише припускають, що до переїзду в іншу країну його спонукав штиль у кінокар'єрі.

  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відсвяткувала свій 75-й день народження. Читайте також на theLime, як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.
  • Фільм про пригоди студента Шуріка знає практично кожен. Але не всім відомо, що головний герой міг бути зовсім іншим. Більш того, у нього навіть могло бути інше ім'я. Читайте на theLime 8 фактів про фільм "Операция "Ы", про які не знали навіть великі шанувальники Гайдая.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї