Лайм

8 забавних ляпів в радянському кіно, які випали з поля режисерів, але не сховались від глядачів

Моменти, які ви могли не помітити в улюблених фільмах

Ви впевнені, що знаєте все моменти своїх улюблених кінокартин? У нашому матеріалі ми зібрали найбільш забавні кіноляпи, які могли услизнути від погляду навіть найуважніших глядачів. Давайте перевіримо, чи помітили ви ці випадкові смішні помилки режисерів, акторів та сценаристів.

Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика

В одній зі сцен товариш Сахаров заходить до красуні Ніни з пляшкою шампанського. Але вже в наступному кадрі дівчина обливає чоловіка червоним вином. Звідки воно взялося, залишається загадкою.

Фото: adme.ru

Покровські ворота

У цьому фільмі герой випадково примудрився змінити наряд буквально за секунду. В епізоді з побаченням Костик спочатку з'являється в чорному піджаку з білим коміром та манжетами, а потім раптом виявляється одягнений в коричневий костюм з краваткою.

Фото: adme.ru

Любов і голуби

Героїня Надя раптово "телепортується" в кадрі. Під час прочитання листа від Васі вона спочатку сидить спиною до вікна, а вже через секунду опиняється біля шафи.

Фото: adme.ru

Операція «И» та інші пригоди Шурика

В одній зі сцен на столику магічним чином матеріалізується вентилятор, а на стіні - вимикач. Спочатку цих речей в кадрі немає, але потім на крупному плані вони раптом з'являються з нізвідки.

Фото: adme.ru

Міміно

У кадрі загадковим чином переміщуються пляшки та страви, немов офіціант підійшов і вирішив зробити перестановку на столі. Герой на ці зміни ніяк не реагує.

Фото: adme.ru

Карнавал

У гарнюні Ніни в цьому фільмі те в'януть, то знову оживають червоні тюльпани. І відбувається це в одній і тій самій сцені кілька разів.

Фото: adme.ru

Чародії

У цій знаменитій картині у персонажа, якого грає актор Олександр Абдулов, то з'являється, то знову зникає шарф.

Фото: adme.ru

Іван Васильович змінює професію

Коли Іван Васильович сидить за столом і розмовляє з Уляною Андріївною, на столі лежить красивий кинджал. Але лише за секунду він кудись зникає. Як говорилося в цьому ж фільмі, "все пропало".

Фото: adme.ru

  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відзначила свій 75-й день народження. Читайте також на theLime, як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.
  • Фільм про пригоди студента Шурика знає практично кожен. Але не всім відомо, що головний герой міг бути зовсім іншим. Більш того, у нього навіть могло бути інше ім'я. Читайте на theLime 8 фактів про фільм "Операція И" , про які не знали навіть великі шанувальники Гайдая.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї