Лайм

Серіал Вибір матері: все про акторів та сюжет нової мелодрами СТБ

Чому варто подивитися новий серіал

27 липня відбулася прем'єра нового 16-серійного проекту "Вибір матері" від телеканалу СТБ. Про що ця історія, хто зіграв головні ролі і де можна подивитися всі серії? Про все це ми розповімо в цьому матеріалі.

Фрагмент серіалу "Вибір матері" Фото: Телеканал СТБ

Про що серіал "Вибір матері"

Ця багатосерійна картина є українською адаптацією японського проекту "Мама" 2010 року режисера Ноібо Мізути. Серіал "Вибір матері" - історія вчительки Олени.

Вона вирішує захистити одну з дівчаток, яка є її ученицею. 8-річна Інна - жертва домашнього насильства, її постійно б'ють, принижують, дівчинка піддається справжнім знущанням з боку своєї матері та її чоловіка.

Олена намагається врятувати дитину, але що може зробити проста вчителька? І чи вийде у неї уберегти дівчинку і відвезти її в іншу країну, ставши для неї новою щасливою родиною?

Фрагмент серіалу "Вибір матері" Фото: Телеканал СТБ

Актори серіалу "Вибір матері"

У серіалі знялися: Валерія Ходос, Єва Шевченко-Головко, Ада Роговцева, Артемій Єгоров, Ольга Рядчук, Анастасія Цимбалар та інші. Режисером серіалу стала Міла Погребиська, а адаптацією сценарію зайнялася Тетяна Гнєдаш.

Фрагмент серіалу "Вибір матері" Фото: Телеканал СТБ

Де дивитись "Вибір матері"

Прямо зараз подивитися онлайн всі серії багатосерійної стрічки "Вибір матері", які вже вийшли у відкритий доступ, ви можете на сайті Teleportal.

  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відзначила свій 75-й день народження. Читайте також на theLime, як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.
  • Раніше ми розповіли про 6 знаменитих фільмів, в яких вік головних акторів виявиться для вас сюрпризом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї