Лайм

Жінка 24 роки зберігала в коробці їжу з McDonald's і довела, що вона не розкладається

Фастфуд не виглядає старше одного місяця

Їжа з Макдональдса не старіє, і користувачка TikTok з ніком @aly.sherb довела це, діставши із взуттєвої коробки гамбургер і картоплю фрі 1996 року. "Що трапиться, якщо ви протримаєте гамбургер McDonald's в коробці більше 20 років?" - підписала вона ролик, який набрав більше 513 тис. лайків і майже 12 000 коментарів.

"Так ти хочеш побачити мій гамбургер? Він живе в коробці в моїй шафі", - говорить жінка, показуючи свою "капсулу часу". Їжа знаходиться в оригінальній упаковці і була куплена в 1996 році. Незважаючи на похилий вік фастфуду, він добре зберігся і виглядає так, ніби пролежав на столі всього кілька днів. Деякі користувачі соцмережі зазначили, що бургер і картопля все ще виглядають їстівними.

"Картопля фрі виглядає так, як ніби впала під ваше сидіння місяць назад. Вона не згнила і не розклалася, - коментує жінка, виймаючи з пакетика кілька картоплин. - А ось гамбургер. Хліб не розкришився, м'ясо не згнило, воно навіть не зламалося, повністю ціле. Не впевнена, що станеться, якщо це з'їсти".

Страви з McDonald's не вперше вражають публіку своєю довговічністю: один фанат фастфуду десять років тримав у сейфі гамбургер та картоплю-фрі, щоб переконатися, чи правда вони не розкладаються. Рівно через 10 років після покупки він перевірив продукти і виявив, що їжа нітрохи не постарішала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео